Beyler sizce bu Alınır mı?

yani evet hocam bu paraya maalesef bu oyun 2 dakika gec acilcak yapicak biseyim yok bu arada 600 TL'ye segotep fl4 aldim herseyi saglam kutusu duruyor sizce iyi mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani hocam adamlar a520m 5 5500 5500 yazmis ben bu paraya komple set aliyorum
arkadas r5 5600x stok fanla kullanıyor hocam, bence sogutma ıslerıne bosuna para verme almayıysan, 5500 cok ısınan bır ıslemcıde degıl zaten, almadıysan vazgec aldıysan hayırlı olsun

hocam suan amd tarafina hic sicak bakmiyorum ama bakalim belki dediginiz gibi rx 6600 falan alirim
640gb hdd varsa okey gerek yok şuan için ekran kartı olarak bu fiyatlara cidden kötü 2060 almanın bir mantığı yok rtx desen zaten ilk versiyon o yüzden çoğu oyunda desteği yok dlss falan desen onlarda ilk versiyon çok iyi değiller kısaca fsr3 kullanırsın dlss yerine o kartda o yüzden o paraları o karta vermen saçma aynı fiyata rx6600 daha makul xt modelini bile bulabilirsin

Güzel fiyat alınır

arkadas r5 5600x stok fanla kullanıyor hocam, bence sogutma ıslerıne bosuna para verme almayıysan, 5500 cok ısınan bır ıslemcıde degıl zaten, almadıysan vazgec aldıysan hayırlı olsun
hocam valla ucuz diye çöktüm direk cunku 600 tl ye aldim bedava yani ve ekranli falan ilerde hem islemci yukseltirsem isime gelir hemde satarken nerden baksaniz bana +1000 tl saglar

hocam suan amd tarafina hic sicak bakmiyorum ama bakalim belki dediginiz gibi rx 6600 falan alirim
neden hocam amd sıcak bakmıyorsunuz şuan rx 6600 de hiçbir sorun yok rx5000 serisinden sonra çözdüler daha düşük bütçeli bişey olsaydı rx serisini önermezdin çünkü çok bir şey çıkmaycağı için eski modellere yönelirdik o zamanalar da amd serisi sıkıntılıydı yazılımı olsun sıcaklıkları olsun ama şimdi o sorunlardan iz yok amd de

640gb hdd varsa okey gerek yok şuan için ekran kartı olarak bu fiyatlara cidden kötü 2060 almanın bir mantığı yok rtx desen zaten ilk versiyon o yüzden çoğu oyunda desteği yok dlss falan desen onlarda ilk versiyon çok iyi değiller kısaca fsr3 kullanırsın dlss yerine o kartda o yüzden o paraları o karta vermen saçma aynı fiyata rx6600 daha makul xt modelini bile bulabilirsin
5e ne 6600 ne 6600xt bulamazsın. Kullanıcıdan 2060 daha mantıklı, 6000 ler cok mınıgte kullanıldı 6900xt dahil biri fb de gruba 300 stoklu post atmıs. Kullanıcı kartı 2060 pazarlıkla 4.5 5 e zorlanır gibi

Güzel fiyat alınır
neden hocam amd sıcak bakmıyorsunuz şuan rx 6600 de hiçbir sorun yok rx5000 serisinden sonra çözdüler daha düşük bütçeli bişey olsaydı rx serisini önermezdin çünkü çok bir şey çıkmaycağı için eski modellere yönelirdik o zamanalar da amd serisi sıkıntılıydı yazılımı olsun sıcaklıkları olsun ama şimdi o sorunlardan iz yok amd de
hocam arkadaşlarimda 1660s 2060 falan var ve yani daha 1 sorun gormedik ve yazilim olarak bence nvidia daha iyi sorun olarak demiyorum ikisindede sorun yok ama teknoloji olarak ne bileyim kolaylik driver olsun kullanim kolayligi nvidia daha iyi bence ve piyasasi daha hizli

5 e 2060 ı da unut cıldırmıslar saglam adam gıbı markalar 6 dan acıyor

Nasıl sorun yok ben de 6600 de tonla sorun yaşadım en son kartı sattım arkadaş da 6800XT ile mavi ekrana düşüyor sürekli. İnternette de birsürü vaka vardır.

Şuan ben 5700XT kullanıyorum çok sorun yaşamadım ama internette baksak bununla da baya sorun yaşayan var. Alınmaz demiyorum ben de kullanıyorum zaten ama sorun yok demek fazla iddialı olmuş bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,539
Üyeler
189,106
Son üye
Yenos
Geri