❌İndirim Bitti! Konu yok

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bence bunlar fazla ucuz duruyor gerçek hayatta. Seçici gözleri olan insanlar hemen anlıyor

Ben atom bilişime çok yakınım alışveriş yapıyorum. Cam konusunda ışık kırılması yapıyor ama sistem kurulunca güzel duruyor.

Alınır mı ya bu kasa
Tavsiye ediyorum net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaçıncı konusu bu kasanın? Bu firmaya günahımı vermem. Çakma SSD, RAM sattılar millete.
böyle bir firma olsa sence modart pchocası gibi youtuberlar çalışırımı dostum adamlar kariyerini tehlikeye atar mı doğru bilgi ver bence vebale girme

Tavsiye ediyorum net

böyle bir firma olsa sence modart pchocası gibi youtuberlar çalışırımı dostum adamlar kariyerini tehlikeye atar mı doğru bilgi ver bence vebale girme
Parayı verince bu adamlar her şeyin reklamını yapar dostum benim

Tavsiye ediyorum net

Parayı verince neredeyse herkes çaşışır

Avukatı mısın firmanın? Buldurtma şimdi bana insanların açtığı konuları. Vebal mebal diyerek savunmaya kalkma bana. Kilitle konuyu zaten daha önce açıldı konusu

Son düzenleme:
Tavsiye ediyorum net

sen bu firmanın sözcüsümüsün hayırdır her konuda yok vebal yok cart curt bu adamlar parayı verirsen inceleme yapan adamlar ayrıca adamlar (ATOM BİLİŞİM) izoly nin sahibi ne anlatıyon sen HB Trendyolda çöp pc leri itelediler millete sahte ramleri sattılar al sat gruplarında hep bu adamların ürünleri var esnafta bunlardan alıyor satıyor ne anlatıyon sen ayrıca tonlarca konusu var zaten forumda

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,539
Üyeler
189,106
Son üye
Yenos
Geri