❌İndirim Bitti! Amazon Depo Huawei Matepad 11.5 120Hz 2.5K (2025) Tablet 🔥8.640₺

yakupblt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,549
Teşekkürler. Sanırım bir arkadas alıp beğenmeyip iade edip, sonra Samsung tablet almıştı. Rahat etmişti. O cihaz mı acaba.

Ben de diyorum kendimi vereyim Huawei ye. Saati telefonu bilgisayarı tableti.

Ama Google'da kurulu düzenimiz var. Nasıl gelelim bu yaştan sonra.

Teşekkürler. Sanırım bir arkadas alıp beğenmeyip iade edip, sonra Samsung tablet almıştı. Rahat etmişti. O cihaz mı acaba.

Ben de diyorum kendimi vereyim Huawei ye. Saati telefonu bilgisayarı tableti.

Ama Google'da kurulu düzenimiz var. Nasıl gelelim bu yaştan sonra.
Huawei de google sorunu yok bizzat kendim kullanıyorum aşırı memnunum. Google sorunu kalktı. ( Gbox kurarak kullanabiliyorsun.)

Ek Olarak ;
Cihazın kutusunda eksik yok açıklamaya sim kart açma aparatı eksik yazmışlarda bu modelde öyle bişey yok zaten bildiğim kadarıyla. O yüzden ihtiyacı olan için çok güzel fırsat.

bedavaymış ama papermatte değil 128 ler. google sorunu yok gibi evet ama bazı uygulamalar google servislerine erişemiyor. ara ara giriş yapılmasını istiyor.

Huawei de google sorunu yok bizzat kendim kullanıyorum aşırı memnunum. Google sorunu kalktı. ( Gbox kurarak kullanabiliyorsun.)

Ek Olarak ;
Cihazın kutusunda eksik yok açıklamaya sim kart açma aparatı eksik yazmışlarda bu modelde öyle bişey yok zaten bildiğim kadarıyla. O yüzden ihtiyacı olan için çok güzel fırsat.
gbox kullanmayın kendinize eziyet ediyorsunuz microG yi kullanın

Geri