Film önerisi verebilirmisiniz

x_Akki

80+
Reaksiyon skoru
30
ramazanda birkaç gün sahura kadar otururum o süre içerisinde izlenicek güzel bir film/dizi önerisi lazım önerebileceğiniz birşeyler var mı

ramazanda birkaç gün sahura kadar otururum o süre içerisinde izlenicek güzel bir film/dizi önerisi lazım önerebileceğiniz birşeyler var mı
Instagramda semihkopuztv diye birisi dizi/film önerisi yapıyor. Ama spoiler yememek için sesini açmıyor. Güzel önerileri var.
Dün Contratiempo 2016(Görünmeyen Misafir) diye bir film izledim, güzelmiş

Lost
breaking bad
the mıddle
knightfall

batı cephesinde yeni bir şey yok
er ryan'ı kurtarmak

hocam sinamada izledim kaçak bulursanız veya netflix de varsa bakablirsiniz ben sinemada izledim acayip güzel film

Ekler

• 1771448939374.webp
    1771448939374.webp
    39.6 KB · Hit: 13
Operasyon Argo
Gerçekte yaşanmış bir olayı konu alan bir film
2 saatlik bir film ama sıkılmadan izlersin

Araba yarışı seviyorsan zafere hücum/Ford vs Ferrari. Gerçekten güzel yapıtlar ikisi de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkisi de gerçek olaylardan uyarlanmis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,853
Üyeler
189,171
Son üye
cage*
Geri