🔥İndirim Ryzen 5 7500F - RTX 5060 - 16GB DDR5 - 500GB SSD 40.799₺

niye en iyisini arıyorsun ki ben sana en fpsini atıyorum, r5in en iyisi kazık fiyatta şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilk attığımla ktc monitörü al gec o zaman

anakart limitler işlemciyi ama çok istiyosan yapabilirsin

iyi bir sogutucuda gerekecek
ryzen 7 ler arasında en fp hangısıdır hocam bır de ona uygun bır sogutucu nasıl olabılır anakart neden lımıtleyecek bır de

ryzen 7 ler arasında en fp hangısıdır hocam bır de ona uygun bır sogutucu nasıl olabılır anakart neden lımıtleyecek bır de
9700x ve 7800x3d, anakartda vrmler fazlar yeterli gücü dağıtamaz işlemciye limitler ucuz anakartlar. soğutucu 2kya çözeriz

9700x ve 7800x3d, anakartda vrmler fazlar yeterli gücü dağıtamaz işlemciye limitler ucuz anakartlar. soğutucu 2kya çözeriz
pc ozellestırme kısmında bu sekılde anakartıda guncelleyebılır mıyım hocam varmı kaldıracak bır anakart seceneklerde

pc ozellestırme kısmında bu sekılde anakartıda guncelleyebılır mıyım hocam varmı kaldıracak bır anakart seceneklerde
1771441421958.webp

işlemci çok lazımsa mantıklı
anladıgım kadarıyla 60 bıne kımse ryzen 7 ıslemcı koymuyor arada kı fıyat farkını ekran kartına kullanıyor ben bu fıyat farkını ıslemcıye kullanmak ıstersem de kendım ozellestırmem gerekıyor anladıgım kadarıyla

işlemci çok lazımsa mantıklı
hocam ben sadece anakartı ozellestırıp alacagım ıslemcı bana yeterlı olacaktır dıye dusunuyorum onun dısında bır ozellestırme onerır mısın

anladıgım kadarıyla 60 bıne kımse ryzen 7 ıslemcı koymuyor arada kı fıyat farkını ekran kartına kullanıyor ben bu fıyat farkını ıslemcıye kullanmak ıstersem de kendım ozellestırmem gerekıyor anladıgım kadarıyla

hocam ben sadece anakartı ozellestırıp alacagım ıslemcı bana yeterlı olacaktır dıye dusunuyorum onun dısında bır ozellestırme onerır mısın
anakartı b650 de yapabilirsin o zaman yeterli olur, başka özelleştirmeye gerek yok daha sonra ssd alırsın rami 32 yaparsın uzun vadede

yükseltme fiyatı iyi bu arada yükselteceksen

anakartı b650 de yapabilirsin o zaman yeterli olur, başka özelleştirmeye gerek yok daha sonra ssd alırsın rami 32 yaparsın uzun vadede

yükseltme fiyatı iyi bu arada yükselteceksen
ramı 16 gb tek demı

https://www.idefix.com/sinerji-vipe...p-19981544?vendorId=15911&ref=akakce&v=1.12.9. hocam taksıt ımkanı nedeyıle senın onerdıgını alamıyorum vade farkı koyuyor 50 bıne gelıyor mantıksız oluyor bu attıgım nasıl ıdefıxte 6 ya boluyor kartıma sence nasıldır bır de sıcı sogutucu falan var sankı bu sıstemde
al gec hocam evet bitmeden al

valla yeni gordum konusunu acayım ama sen al once bitmesin 6 taksite iyi duruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,853
Üyeler
189,171
Son üye
cage*
Geri