🔥İndirim Arctic P12 Pro 120mm PWM 398,58 TL

MSI MPG VELOX 100P kasama Arctic P14 ve P12 almıştım 2-3 hafta önce bir daha Arctic markasına kesin bulaşmayacağım dedim. Ben hayatımda böyle bir fan sesi duymadım. 700'e falan sabitleyip iade ettim ve ardından ölüm sessizliği setupını kurdum. Biliyorum bir tık pahalı ama harbiden değiyor. 2si ön kısma 1'i egzoza koydum daha da dokunmam.

Alıntıyı görüntüle
İyi yapmışsın valla. Bende de egzozda NF-S12A var önde de 3 adet NF-A12x25 var şimdi sıvı soğutmanın fanlarını da bu NF-A14x25 G2 versiyonu çıktı onlarla değiştireceğim. İnventusa yazdım stoklara gelecek dediler onu bekliyorum. Full noctua olacak sıfır ses.

P12 modellerinde hava gürültüsü pek yok o konuda iyi. Sorun rezonans diye geçen uğultu sesi yapıyor olması, ya motor ya da gövde tasarımından kaynaklı bir sorun yani.
Kesinlikle tam olarak bu sorun.

Yedek çekeyim 3 tane lazim olur.

5'li almıştım ben, uğultu sesi birinde var ama kulaklık takılı olunca duymuyorum ya da alıştım artık bilmiyorum. Yüksek rpm'de zaten uğultu sesinden çok fan sesi geliyor, çok fazla ses çıkarıyor fanlar; 3000 rpm az değil doğal olarak. Para varsa Noctua tercih edilir tabii ki.

Çok fazla ses problemi belirtilmiş.Doğru pwm ayarla fan sesi olacağni düşünmüyorum.1500RPM ve üstü ses yapmayan fan yok arkadaşlar.1000-1200ler çok kâfidir.Zaten daha hızlı hava girse de bir mantığı olmayacak.

1 adet egzoz fanı için aldım.Lian li mini v2 flow fanlarla ses desibel olarak kıyaslayacağm bakalm

Ürün kodu (ACFAN00305A)

Bir çok sitede 800-1000 arası. 6 tane sipariş edip birde 10 lu hub aldım.

Akakçe deki ürünle tek farkı birbiriyle birleştirip anakarta direk bağlama yok onu da hub alarak giderebilirsiniz. Tabi anakartınız da 1'den fazla sysfan girişiniz varsa huba da gerek yok.

Hub normalde ne kadar hocam?

benim fanlar gelmişti iki gün önce. bugün taktım üç tane. 360 soğutma için eskileri iyice ölmüştü ses yapıyordu alt devirde bile. bunlara sesli vs diyen hayatında ya adam akıllı fan görmemiştir. yada en iyisini görmüştür. yada işlemcisi paso 70 derece filandır beyler bayanlar.
alt devirde %10 gibi gece sessizliğinde çok hafif bir uğultu var gibi. beni rahatsız etmedi. fan yapısından normal sayılır.
oyun sırasında vs vs hadi sıcakken işlemci diyelim. şahsen %75 e kadar razı olurum. %50 civarları konfor seviyesi diyebilirim. daha altında zaten duyulmuyor. kasadan 50 cm uzak vs sayılırım. eskisinden sonra bildiğin bir oh çektirdi. fan ayarıda yaptım şuan çok iyi. fiyatına kıyasla özellikle...
yedek olarakta alasım geldi şahsen ama fiyat artmış..
%100 de de cidden uçak gibi ama çok iyi üflüyor soğutması araba radyatörü gibi alsgagm.
f/p kesinlikle memnun kaldım tavsiye edilir.

Ekler

• 1000229736.webp
    1000229736.webp
    503.9 KB · Hit: 31
  • 1000229466.webp
    1000229466.webp
    372.4 KB · Hit: 30
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular