S25 mi almalıyım İphone 15 mi

Merhaba arkadaşlar ben uzun yıllar iphone 12 kullandım telefon artık bozuldu ve 2 el bir samsung s25 buldum ama uzun yıllar iphone kullandıktan sonra samsungada geçmek zor olacak gibi geliyor diğer seçenekte sıfır iphone 15 şimdi şöyle iphone 17 ile s25 kıyaslanır normalde biliyorum ama bütçem bu 2 sine yettiği için arada kaldım şimdi bende birazda popüler kültür köleliği var birazda hani samsung alsam acaba belirli süre sonra kasarmı korkusu var annem ilk samsung a33 aldığı zaman yağ gibi akıyordu şimdi 1 2 sene falan oldu telefon ölücek resmen instagramda tiktokta bırak beni diyor aynısını samsung a52 dede yaşamıştım daha önce samsung a52 kullandım kendim böyle bi korkum var aynısı olurmu diye genelde gündelik hayatta pubg falan oynuyorum instagram izliyorum kamera kaliteli benim için böyle aman aman önemli değil karanlıkta iyi çeksin normal ışıkta zaten 2 side mis gibi çekiyor ama en büyük sıkıntı biri sıfır biri 2 el o yüzden arada kaldım
A serisi ayrı S serisi ayrı 6 sene daha güncelleme ömrü var s25'in apple fanboy arkadaş ip 16 s25 arasında kaldı s25 aldı ve şuan aşırı memnun insanlara telefonunu göstermenin ne mantığı varki popüler kültür kölesiyim ne demek? Ayrıca iphone 15 görüpte şaşıracak kaç kişi var bu kadar takmayın kafaya ortaokulda falan oranın kralı olursun herhalde

A serisi ayrı S serisi ayrı 6 sene daha güncelleme ömrü var s25'in apple fanboy arkadaş ip 16 s25 arasında kaldı s25 aldı ve şuan aşırı memnun insanlara telefonunu göstermenin ne mantığı varki popüler kültür kölesiyim ne demek? Ayrıca iphone 15 görüpte şaşıracak kaç kişi var bu kadar takmayın kafaya ortaokulda falan oranın kralı olursun herhalde
***** falan mısın sen apple fanboy arkadaş ne bu apple fan boyu zaten o samsunga yönelmemekteki en büyük sebep 2 el olması yazmıştım oraya beynin varsa aç oku ortaokulda falan oranın kralı olursun herhalde evet orta okul kralı olucam varmı diyeceğin ne bu agresiflik gecenin 12 sinde adam akıllı cevabını yaz geç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Heves etmişsen al geç hocam rezil bi telefonda değil 15 her türlü mutlu eder
bencede ya işimi 2 side çok uzun yıllar görecek sonuçta

Dostum ne messi abartma, 120hz 2. nesil yansıma engelleyici ekranlı. 3x zoomlu, geniş açı kamerası olan. SD8 elite kullanan telefonu gidip kalın çerçeveli 60hz 1600nit ekranlı, daha zoom kamerası bile olmayan A16 kullanan telefon ile mi kıyaslıyorsun sen ? İphone 15'in rakibi s24 fe diyebilirim ancak.

***** falan mısın sen apple fanboy arkadaş ne bu apple fan boyu zaten o samsunga yönelmemekteki en büyük sebep 2 el olması yazmıştım oraya beynin varsa aç oku ortaokulda falan oranın kralı olursun herhalde evet orta okul kralı olucam varmı diyeceğin ne bu agresiflik gecenin 12 sinde adam akıllı cevabını yaz geç

bencede ya işimi 2 side çok uzun yıllar görecek sonuçta
Ortada agresiflik yok dostum iyi okursan demek istediğimi anlarsın tekrar söylüyorum ikisi rakip cihazlar değil seninde belirttiğin gibi ona rağmen insanların düşüncesine göre hareket etmen garip geldi. Eğer s25+buds 3 pro yaparsan 51k ya geliyor sıfır olarak

Ortada agresiflik yok dostum iyi okursan demek istediğimi anlarsın tekrar söylüyorum ikisi rakip cihazlar değil seninde belirttiğin gibi ona rağmen insanların düşüncesine göre hareket etmen garip geldi. Eğer s25+buds 3 pro yaparsan 51k ya geliyor sıfır olarak
bilmiyorum agresif bir çıkımın var gibi geldi zaten 2 sinin rakip cihazlar olmadığını biliyorum rakibi en az 17 ama havan oluyor dedim zaten insanların düşüncesi yüzünden iphone alıcam demedim sadece belirtmek istedim tek sıkıntı 2 el olması ama bi yandanda cihaz çıkalı ne kadar oldu diyorum ne olucak alsam

bilmiyorum agresif bir çıkımın var gibi geldi zaten 2 sinin rakip cihazlar olmadığını biliyorum rakibi en az 17 ama havan oluyor dedim zaten insanların düşüncesi yüzünden iphone alıcam demedim sadece belirtmek istedim tek sıkıntı 2 el olması ama bi yandanda cihaz çıkalı ne kadar oldu diyorum ne olucak alsam
15 alan bir arkadaşım var yeni pil konusunda sıkıntı çekiyor 60hz ekran da cabası eğer bu özellikler rahatsız etmiyorsa alınabilir daha 4 yıl güncellemesi kaldı ayrıca 47'ye hepsiburada satıcılı var

15 alan bir arkadaşım var yeni pil konusunda sıkıntı çekiyor 60hz ekran da cabası eğer bu özellikler rahatsız etmiyorsa alınabilir daha 4 yıl güncellemesi kaldı ayrıca 47'ye hepsiburada satıcılı var
60hz benim için sorun değil zaten o kadar detaya takılan biri değilim bana daha narin bi telefon gibi geliyor 15

Neden pişmansın kullanan çoğu kişi çok memnun ben de s26 düşünüyorum.
memnunum usta her ısımı goruyorda bu para verilmez bı telefona vallaha bak cok paralar cop oluyo en fazla kamerası iyidir biseyi iyidir is gorsun yeter kafasındayım cok para vermek sacma geliyo artık redmı falan gecıcem

arkadaşımda s24 plus var o baya memnun ne gibi sorunu var
bi sorunu yok usta telefonun tas gıbıde bu paraları bi tel bence haketmıyor surda 30k lık telefonla sunun arasında cok fark yok o aradakı farka cok daha farklı seyler yapardım gec frk ettım tasın sert oldugunu

Geri