Rx 6750 xt Ryzen 5 5600x li Sistemin ikinci el fiyatı nedir?

Alihngngr

80+
Reaksiyon skoru
0
Öncellikle konuyu okuyan herkese merhaba. konu başlığında belirttiğim gibi aşağıda ki fotoğrafta gözüken sistemin ikinci el fiyatı nedir. Bu sistemi almak için birisiyle anlaştım fiyatta kararsızım kazıklanmamak için sizlere almadan önce sormak istedim.
IMG_7452.webp

İkinci el satışa sunulan hiç b550m pro anakartı göremedim bile fiyatını hiç öğrenemedim

25 den fazla etmez

İkinci el satışa sunulan hiç b550m pro anakartı göremedim bile fiyatını hiç öğrenemedim
Ekran Resmi 2026-02-19 06.27.47.webp

bi dunya b550 fiyatı var babus burada fazla abartı koymuslar edecegi max 2 ama simdi ben parca bası fiyat versem sana tek tek girecem bakıcam fiyatlarına yani bunu kendin yapman lazım sen satıyorsun sen kazanacaksın bu isten para gir araştır işte tek tek bak fiyatlarına

Cpu-4.5k(etmez ama fiyat uçtu)
Ram-3k
Kasa/Psu-2k
Ekran kartı-11k
Anakart-3k
Ssd-3/4k
27 civarı gidebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parça olarak satacaksan alabilirim

Alıntıyı görüntüle

bi dunya b550 fiyatı var babus burada fazla abartı koymuslar edecegi max 2 ama simdi ben parca bası fiyat versem sana tek tek girecem bakıcam fiyatlarına yani bunu kendin yapman lazım sen satıyorsun sen kazanacaksın bu isten para gir araştır işte tek tek bak fiyatlarına
Fiyatlarına tek tek baktım zaten bu anakartlar vdh apro modelleri benim alacağım olan kart b550m pro sadece

Cpu-4.5k(etmez ama fiyat uçtu)
Ram-3k
Kasa/Psu-2k
Ekran kartı-11k
Anakart-3k
Ssd-3/4k
27 civarı gidebilir.

Parça olarak satacaksan alabilirim
27,000 fiyat istedi adam fakat toplu satıyor kasayı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç