Öneri 512 GB ssd mi yoksa 1 tb hdd mi

Gordon09

80+
Reaksiyon skoru
4
normalde 1 tb ssd alacaktım ama artan fiyatlardan sonra bu 2 seçenek arasında kaldım pc de 512 gb ssd var sizce yanına hangisini almalıyım

normalde 1 tb ssd alacaktım ama artan fiyatlardan sonra bu 2 seçenek arasında kaldım pc de 512 gb ssd var sizce yanına hangisini almalıyım
M2 slotun 2 tane ise 512 m2 al fiyatlar düzelince 1 tb alırsın 1.5 tb yeter sana ama yok ben bir daha almam diyorsan ya beklicen yada hdd falan alınmaz bu devirde en kötü sata ssd alacaksın

Hdd alınmamalı. 1 tane at mı 2 tane eşşek mi diye sormuşsun.

1 m2 1 sata 1 hdd kullanıyorum. Degistirilmeli mi sizce

Kullanıma bağlı. Aktif olarak oyın vs için kullanıcaksan tabii ki ssd. M2 olandan. Değilse foto video anı depolama içinse sadece hdd.

512 gb ssd'yi ancak 2 tb hdd paklar, hele ki sistem diski olacaksa soru olarak bile kabul edilmemelidir.

Oyun oynuyorsan cok oyunu ayni anda oynuyorsan ama internetin de hizliysa 1000e 1000vs indirme isinkolay olucagindan ssd alirsin siler yuklersin. Hiz olarak kat kat daha verimli.
Ama foto video vs depolayacaksan hdd alinir badka turlu alinmaz bi mantigi yok. En obemlisi windows kurdugun disk bu olacaksa kesinlikle ssd almalisin 128gb bile olsa ssd alirdim

Geri