🔥İndirim PG27UCDM 4K 240Hz Oled 48.590₺(Amazon Depo)

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
18,509
Piyasa fiyatı 56+ Yeni gibi diyor. 2 aydır bende aynı modeli kullanıyorum.
Hem DP 2.1 native 4k 240hz desteği hem de Dolby vision gibi destekleri ile renkler inanılmaz canlı ve güzel.
Monitöre her baktığımda hayran kalıyorum.
Samsung g81sf'den geçtim. Bence arada dağlar yok gezegenler var.
Bana göre şuan paranın alabileceği en iyi oled monitör.

Şimdi ne kadar haklı bulursunuz bilemem ama bu bütçede artık sıfır da alınır. 50K çok büyük bir bütçe ve benim düşüncem yazın daha iyi fırsatlar da bulunur bu paraya.

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
9070xt 9800x3d akarmı bu monitör
5070ti almadan önce 9070xt kullanıyordum 4k monitör ile. Yetmediği için 5070ti aldım. Sebebi ise frame gen açık bile 100fps'leri geçmyordu. Nvidia alıp mfg teknolojisini kullanmaya başladım. 3x ve 4x ile fps'ler baya yükseldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

40 altına düşer mi acaba depoda
Ben depoda ölü pikselli diye 37'ye aldım. Ama ölü piksel veya sorunu çıkmadı :D. 150 saat falan kullanılmıştı. 2 aydır bende 399 saatte şuan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi ne kadar haklı bulursunuz bilemem ama bu bütçede artık sıfır da alınır. 50K çok büyük bir bütçe ve benim düşüncem yazın daha iyi fırsatlar da bulunur bu paraya.
Monitör konusundan katılmıyorum ya. 7k'ya 7800x3d vasa satıp 9800x3d alınır. Amazon'un depo ürünleri baya başarılı bence.

5070ti almadan önce 9070xt kullanıyordum 4k monitör ile. Yetmediği için 5070ti aldım. Sebebi ise frame gen açık bile 100fps'leri geçmyordu. Nvidia alıp mfg teknolojisini kullanmaya başladım. 3x ve 4x ile fps'ler baya yükseldi.
Hocam 5070 Ti'yi 4K'da mfg ile görüntü kalitesinin değiştiği farklediliyor mu?

Hocam 5070 Ti'yi 4K'da mfg ile görüntü kalitesinin değiştiği farklediliyor mu?
Görsellik isteyen oyunlarda denemedim. Ama bf6 gibi hareketli oyunlarda her şey ultra'da dlss kalite de mfg 3x'de awp oynuyorum. Uzak cisimler bile çok net gözüküyor. MFG bence kaliteyi azaltmıyor. Gecikmeyi artırıyor. Dlss kalite-balans-performans arasında fark var bence.

bence bu para veriliyorsa üstüne koyup sıfırı da alınır. ben riske edemezdim bu parayı açıkçası ürün kötü demiyorum da içim rahat etmezdi zaten buna peşin parayı basan çok nadir insan vardır 6-9 taksit falan yapıp yayıla yayıla öderdim sıfır parasını da.

Piyasa fiyatı 56+ Yeni gibi diyor. 2 aydır bende aynı modeli kullanıyorum.
Hem DP 2.1 native 4k 240hz desteği hem de Dolby vision gibi destekleri ile renkler inanılmaz canlı ve güzel.
Monitöre her baktığımda hayran kalıyorum.
Samsung g81sf'den geçtim. Bence arada dağlar yok gezegenler var.
Bana göre şuan paranın alabileceği en iyi oled monitör.
Bende bir ekleme yapıyim şuanda paranız var ise kaçırmayın bu fırsatı bu monitörün fiyatı kolay kolay düşmüyor çünkü çok iyi bir monitör bu monitörden kullanıp iade etmiştim şimdi hep keşke iade etmeseydim diyorum nasip artık birdaha monitör alırsam ya bunu alıcam yada yeni çıkacak PG27UCWM alıcam.

Geri