HAREKET ETTİRİLEBİLİR TÜRDEN KLİMA ÖNERİNİZ VAR MI ? YAZ İÇİN

Reaksiyon skoru
89
Bütçe
25000
geçen sene sıcaktan duramadık oda için alacağım ama hareket ettirilebilir duvara monta edilmeyen!! türden klima öneriniz var mı bütçe esnetilebilir

H

Hocam soğutma konusnda iyi mi bu marka bilgim olmadığı için soruyorum
Hocam kullanmadım ama yorumları genel olarak olumlu, bütçen yüksek alacaksan kesinlikle inverter klima al. Hem daha az elektrik tüketir hem daha verimli soğutur odayı. Öyle bir klima almanı tavsiye ederim.

9000 BTU 20 metre kareye kadar soğutur yani bir oturma odası falan, ama salona imkansız yetmez.

9000 BTU 20 metre kareye kadar soğutur yani bir oturma odası falan, ama salona imkansız yetmez.
SALON için kullanmayacağım odam da PC var geçen yaz sıcaktan oturamadım bile ama odam için yeterli olur diye düşünüyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sizin daha iyi bi öneriniz varsa açığım

SALON için kullanmayacağım odam da PC var geçen yaz sıcaktan oturamadım bile ama odam için yeterli olur diye düşünüyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sizin daha iyi bi öneriniz varsa açığım
Bende 9000 BTU var VALS marka ufak odada iş görüyor, ama iyi yalıtmak lazım hortumu vs.

Bende 9000 BTU var VALS marka ufak odada iş görüyor, ama iyi yalıtmak lazım hortumu vs.
Hocam baktım onun hortumu varmış arkadan camdan çıkıyor hava tahliyesi için ve öyle bir klima alırsam hava tahliyesi için oda uygun ve soğutması yeterli

Hocam baktım onun hortumu varmış arkadan camdan çıkıyor hava tahliyesi için ve öyle bir klima alırsam hava tahliyesi için oda uygun ve soğutması yeterli
Hepsi öyle zaten hortumsuz portatif klima yok.

Geri