Hakaret etme hakkın yok kardeşim tarih karıştırmış olabilirim abartmış olabilirim bu sana bana beyinsiz deme hakkını vermez terbiyeni takın kimseyede hakaret etme. altının fırladığı dönem sene başı değildi demek çok mu zor bütün kinini nefretini kusuyorsun. bu kadar düşünerek böyle rezil konuşabiliyorsan benim düşünmeme gerek yok.
Arkadaş sallarken azıcık da allahın verdiği beyni kullanmaya ne dersiniz?
Ocak 2 de satıldı bu sistem o günkü gram altın fiyatı tam 6 bin TL idi, şuan 7100 TL. O zaman 105K ya 5090 denk getiren adam 5090 yerine altın alsaydı 17.5 gram altın alıyordu yani şuan ki altın fiyatı ile çarpınca 124 hadi 125K düz diyelim. Eee?? 5090 alan adam fersah fersah daha karlı.
Post automatically merged:
Dostum senin bir ekran kartına verecek 133K paran yoktur sana göre uygun değildir burada mesele sana yada bana göre değil. Bu kartlar şuan avrupa-amerika gibi kıtalarda bile 3000 dolara bulunmuyor yok yani o yüzden 133K ya 5090 fazlasıyla iyi bir fiyat.
Çok değil 1,5 ay önce bu paraya komple vatandan sistem aldım o zaman da millet dalga geçiyordu yok 110 a bile satamazsın, yok kim senden niye alsın sonucu görüyoruz bugün o 110 bile satamazsın dedikleri kartı 145 e vermiyorum.
Velhasıl alan çoktan almış zaten, bu seviyedeki piyasayı takip eden adam fiyatın ne kadar uygun olduğunu bilir.
Param olmasına rağmen almıyorum, piyasayı da muhtemelen sizden de daha çok takip ediyorumdur, yine de kesinlik vermeyeyim ve piyasanın şişik olduğunu emsal gösterip 2. el 5090 için uygun demenize kesinlikle katılmıyorum.
Öte yandan ticarete karışmak ve konulan ilanlara laf atmak huyum değildir ama ben olsaydım 145'i duyduğum an alıcı kim ise anında satardım. Aşırı amatörce bir hata olmuş. Bahsettiğiniz model İnno3d x3, zaten incehesapta sattığınız modelden fersah fersah iyi olan TUF modeli dün 165k'ya mı ne düştü. Sıfır, 1 yıl daha fazla garantisi var, modeli çok daha iyi, sonradan satarken daha kolay satacak ve en önemlisi alan kişinin adına faturalı. Bence bu kadar sebep 145k veren biri için 20k da vermesine değecek sebepler.