microsoft ve linkedin nedir hocam yandex aiden alınan promosyon kodlarından farklı bir kampanya mıdır bahsettiğiniz ?microsoft ve linkedinden hepsini de alabilirsiniz, yandex ten sadece bir tane
evet istanbulkart bana da gelmedi ama diger migroslar tod vesaire geliyorYalan dolan İstanbul kart kodu falan 2 hafta oldu gelmedi
pardon hocam konulari karistirmisim, sadece 1 alabiliyorsunuz 1 numara ilemicrosoft ve linkedin nedir hocam yandex aiden alınan promosyon kodlarından farklı bir kampanya mıdır bahsettiğiniz ?
Keşke bende onlardan alsaydım İstanbulkart için kullandık hakkımızı. Bu arada yendex destek ekibine mail olarak yazdım. İstanbulkart hattını arayıp sorunu anlatın dediler deniyelim bakalımevet istanbulkart bana da gelmedi ama diger migroslar tod vesaire geliyor
Post automatically merged:
pardon hocam konulari karistirmisim, sadece 1 alabiliyorsunuz 1 numara ile
Ne oldu hocam verdiler miKeşke bende onlardan alsaydım İstanbulkart için kullandık hakkımızı. Bu arada yendex destek ekibine mail olarak yazdım. İstanbulkart hattını arayıp sorunu anlatın dediler deniyelim bakalım
HayırNe oldu hocam verdiler mi
Yalan dolan İstanbul kart kodu falan 2 hafta oldu gelmedi
Hayır
Keşke bende onlardan alsaydım İstanbulkart için kullandık hakkımızı. Bu arada yendex destek ekibine mail olarak yazdım. İstanbulkart hattını arayıp sorunu anlatın dediler deniyelim bakalım
Geldi mi peki hocam sizeBaşvurunuz incelenmiş olup, Yandex ai kampanyası ile ilgili ödüllendirmelerde bu hafta sistemsel bir sebep ile gecikme yaşanmıştır. Ödüllendirme işlemleri en kısa süre içerisinde gerçekleştirilecektir. Bilginize sunar, iyi günler dileriz
İBB Büyükşehir Belediyesi
Böyleymiş istanbulkrt ile ilgili talep açtım sonucu bu
Post automatically merged: