Thermalright TF7 boşta 45-55 derece çok mu?

Rexeans

80+
Reaksiyon skoru
15
DeepCool AK400 digital soğutucum var
Anakartı değiştirdim kaliteli olsun diye bu Thermalright TF7 aldım biraz katı zor sürüldü ama sürdüm, eskiden zalman termal macunla 35 derece falandı boşta şimdi 45 dereceden aşağı inmiyor, daha yüke sokmadım.
Bu sıcaklık normal mi yoksa değiştirmeli miyim?

occt kur dene

Bende bugün tf7 macunla segotep lumos g6 kurdum boşta işlemci 31 32 derece tam yükte 58 i geçmedi bence bir sıkıntı var İşlemcim ryzen 7 5700x

1771867350808.webp

85.5 dereceye kadar çıktı hocam şimdilik devam ediyor halen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende bugün tf7 macunla segotep lumos g6 kurdum boşta işlemci 31 32 derece tam yükte 58 i geçmedi bence bir sıkıntı var İşlemcim ryzen 7 5700x
benim işlemci de 5600

rtx 3080 var 1080p de darboğaz yapıyor ondan kaynaklı olabilir mi bilmiyorum ama bu kadar yüksek değildi daha önce

Alıntıyı görüntüle
85.5 dereceye kadar çıktı hocam şimdilik devam ediyor halen.

benim işlemci de 5600

rtx 3080 var 1080p de darboğaz yapıyor ondan kaynaklı olabilir mi bilmiyorum ama bu kadar yüksek değildi daha önce

NORMAL ISILAR

İşlemcin 124 watt çekiyor ondan dolayı olabilir. Çünkü ben de occt ile test ettim 80 watt'ı geçmedi benimki belki oc falan yaptıysan işlemciye ondandır
aa harbiden niye 124 watt güç çekiyo, ben oc falan da yapmadım ama asus bios performans modunda ondan mı acaba otomatik oc mi yaptı

otomatik oc yapmış bence 3 farklı deneme yap ve senin için en iyi olanı bul. 1.undervolt 2.standart 3.oc mod dene eğer takılma donma mavi ekran falan almıyorsan işlemcin 85 üstüne geçmiyorsa ve en önemlisi performans konusu hangisinde içine siniyorsa öyle kalsın. Ben olsam o işlemciye undervoltu koymuştum

otomatik oc yapmış bence 3 farklı deneme yap ve senin için en iyi olanı bul. 1.undervolt 2.standart 3.oc mod dene eğer takılma donma mavi ekran falan almıyorsan işlemcin 85 üstüne geçmiyorsa ve en önemlisi performans konusu hangisinde içine siniyorsa öyle kalsın. Ben olsam o işlemciye undervoltu koymuştum
teşekkür ediyorum deniycem ve bana uyanı yapıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,407
Üyeler
190,744
Son üye
jukebox
Geri