Thermalright TF7 boşta 45-55 derece çok mu?

bunun için acele etme bi kaç gün izle bide bios hakimiyetini arttırmak için videolara bakabilirsin. bir süre sonra çok eğlenceli bi iş oluyor

bunun için acele etme bi kaç gün izle bide bios hakimiyetini arttırmak için videolara bakabilirsin. bir süre sonra çok eğlenceli bi iş oluyor
undervolt yaptım şimdi 0.05000 yaptım video izleyerek şuan boşta 40-45 derece 10 derece düştü yaklaşık, daha sonra yine yüke sokar programla bakarım kaç watt çekiyor diye

ufak ufak denemeler yapabilirsin , biosa iyice alışınca buz gibi pc çıkarırsın

yok yok öyle değil silikon kalitesine göre bellek kontroılcüsüne göre aynı isimdeki işlemcilerde bile fark oluyor ondan diyorum

yok yok öyle değil silikon kalitesine göre bellek kontroılcüsüne göre aynı isimdeki işlemcilerde bile fark oluyor ondan diyorum
hee anladım sende o11 vision siyah mı var bana satsana haahha, stokları bitmiş :(

beyaz, gaming gecesinden aldım düşüyor. daha yeni aldım ekran falana da aldım ama kuramadım şuan :D bence mini v2 al alacaksan 4k ya geldi geçen

beyaz, gaming gecesinden aldım düşüyor. daha yeni aldım ekran falana da aldım ama kuramadım şuan :D bence mini v2 al alacaksan 4k ya geldi geçen
ya mini v2 alınır da ben üstteki camdan dolayı istiyorum o 11 visionu aşırı hoşuma gitti yoksa hyte y70 için biriktirecektim parayı

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,661
Üyeler
190,944
Son üye
Outurn
Geri