undervolt yaptım şimdi 0.05000 yaptım video izleyerek şuan boşta 40-45 derece 10 derece düştü yaklaşık, daha sonra yine yüke sokar programla bakarım kaç watt çekiyor diyebunun için acele etme bi kaç gün izle bide bios hakimiyetini arttırmak için videolara bakabilirsin. bir süre sonra çok eğlenceli bi iş oluyor
undervolt yaptım şimdi 0.05000 yaptım video izleyerek şuan boşta 40-45 derece 10 derece düştü yaklaşık
bişeyler deneye deneye mi öğrenirim neyin ne işe yaradığınıufak ufak denemeler yapabilirsin , biosa iyice alışınca buz gibi pc çıkarırsın
hee anladım sende o11 vision siyah mı var bana satsana haahha, stokları bitmişyok yok öyle değil silikon kalitesine göre bellek kontroılcüsüne göre aynı isimdeki işlemcilerde bile fark oluyor ondan diyorum
ya mini v2 alınır da ben üstteki camdan dolayı istiyorum o 11 visionu aşırı hoşuma gitti yoksa hyte y70 için biriktirecektim parayıbeyaz, gaming gecesinden aldım düşüyor. daha yeni aldım ekran falana da aldım ama kuramadım şuanbence mini v2 al alacaksan 4k ya geldi geçen