İşlemci ve ekran kartımı ne kadara satabilirim?

Ekran kartıyla beraber 7500-8000TL bandında bence satabilirsiniz. Yükseltme yapıcaksanız elimde i5 12400f var yardımcı olabilirim
8k ya nerede satılıyor onların hepsi al satcı kısacası piyasa bunların yüzünden şişiyor elinden çıkarmak istiyorsan ikisini beraber 6k ciavrına satmalısın zaten 6k dan fazla vermezler

Ag

a belki alabilirim dmden telefon numaranı atsana
Kral ben yine vereyim ama öncelikle bütçe oluşması lazım diğer bileşenlerini toplamak için. Ben fikir almak maksadıyla konuyu acmistim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Diğer bileşenlerden kastım ekran kartı ve islemci

8k ya nerede satılıyor onların hepsi al satcı kısacası piyasa bunların yüzünden şişiyor elinden çıkarmak istiyorsan ikisini beraber 6k ciavrına satmalısın zaten 6k dan fazla vermezler
2. el tek ekran kartının piyasası 5.5-6 civarı 8e ilana koysa 7ye satabilir öldürmeyin bu kadar

2. el tek ekran kartının piyasası 5.5-6 civarı 8e ilana koysa 7ye satabilir öldürmeyin bu kadar
imkanı yok o paraya kimse almaz sen olsan gidip alır mısın akıl var mantık var tek tek alırsan daha ucuza geliyo bundle halde nasıl daha pahalıya satabilirsin allah aşkına güldürtme

Geri