🔥İndirim XIAOMI Watch 2 Akıllı Saat Siyah 5.999TL

Alpha45

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
916
Son 6 ayın en düşük fiyatında ürün hakkında bilgim yok ama fiyatı güzel düşmüş ihtiyacı olan arkadaşlar değerlendirebilir.

Son 6 ayın en düşük fiyatında ürün hakkında bilgim yok ama fiyatı güzel düşmüş ihtiyacı olan arkadaşlar değerlendirebilir.
bunu alacağınıza huawei gt5 alın çok memnunum

Huawei nin yeni saatleri akıllı bileklik, bu wear os işletim sistemli saat. Arasında kalite pil süresi olarak çok fark var tabi huawei daha iyi ama kullanım amacına göre alınması gerek.

Adım konusunda vs nasıl ölçüyor
adımı nasıl test ederim bilmiyorum ama onu yanlış ölçeceğini sanmıyorum. ben asıl nabız takibi için aldım. ani yükselip düşebiliyo rahatsızım ve tıbbi tansiyon ve nabız ölçen cihazla aynı değerleri veriyo. pili uzun gidiyo. çok iyi uyku takibi yapıyo. kesinlikle saatte huawei

Pil ile sıkıntınız yoksa watch 7 alın mükemmel cihaz bazen foruma saatten giriyorum o kadar iyi çalışıyor :)

adımı nasıl test ederim bilmiyorum ama onu yanlış ölçeceğini sanmıyorum. ben asıl nabız takibi için aldım. ani yükselip düşebiliyo rahatsızım ve tıbbi tansiyon ve nabız ölçen cihazla aynı değerleri veriyo. pili uzun gidiyo. çok iyi uyku takibi yapıyo. kesinlikle saatte huawei
Hocam çok geçmiş olsun.
Öyle güzel anlattınız ki, durduk yere saati alasım geldi.

Hocam çok geçmiş olsun.
Öyle güzel anlattınız ki, durduk yere saati alasım geldi.
Saolun.
Telefon olarak Samsung S25 ultra kullanıyorum saat olarak da Samsung düşüyodum. Watch 8 classic alacaktım ama tam 2 katı fiyat farkı var ve pil olarak 1 buçuk gün anca çıkarıyo. Huawei bi saatten bekleyeceğiniz her şeyi fazla fazla sunuyo bence. Gt6 ya bile gerek yok gt5 gayet iş görüyo

Saolun.
Telefon olarak Samsung S25 ultra kullanıyorum saat olarak da Samsung düşüyodum. Watch 8 classic alacaktım ama tam 2 katı fiyat farkı var ve pil olarak 1 buçuk gün anca çıkarıyo. Huawei bi saatten bekleyeceğiniz her şeyi fazla fazla sunuyo bence. Gt6 ya bile gerek yok gt5 gayet iş görüyo
Şarj konusunda bir problemin yoksa ikinci el ya da sıfır watch 6 klasik almanı tavsiye ederim çok güzel bir saat kendim kullanıyorum s23 ile

eğer iphone kullanıyorsanız apple watch öneririm evet fiyatı pahalı ama iphonun küçülmüş hali gibi birde çoğu android saattin bazı özellikleri apple da kullanılamıyor bunu bilin dostlar

WearOS sistemi kullanan tek Xiaomi akıllı saat, eğer Xiaomi telefonunuz varsa ve saat almak istiyorsanız bunu kaçırmamanızı tavsiye ederim.

Şarj konusunda bir problemin yoksa ikinci el ya da sıfır watch 6 klasik almanı tavsiye ederim çok güzel bir saat kendim kullanıyorum s23 ile
Bende de watch 6 classic astro var, batarya konusunda üzmez ortalama 2 gün gidiyor şarjı. Bezel olayı da ayrı şıklık katıyor, xiaomi watch 2 konusunda watch 6 önerisi yapmış gibi olduk ama asıl öneri işletim sistemi tarafında. Bi önceki mesajımda da dediğim gibi saati ne için kullanacağınıza bağlı olarak almanız yararınıza olacaktır.

vay be geçmiş olsun
çok teşekkür ederim

Geri