Aula F75 TürkçeQ olarak kullamak

FORVAN

80+
Reaksiyon skoru
12
Alışamadık şu klavyeye gitti. İstediğim komutları ve işaretleri yapmakta zorlanıyorum. Mesela @ işareti nasıl yapılıyor bu klavyede. 2 nin üzerinde görünüyor da yabancı klavye ayarındaylen oluyor sanırım.

Alışamadık şu klavyeye gitti. İstediğim komutları ve işaretleri yapmakta zorlanıyorum. Mesela @ işareti nasıl yapılıyor bu klavyede. 2 nin üzerinde görünüyor da yabancı klavye ayarındaylen oluyor sanırım.
keycap al alışamadıysan sağ alt q yapıcan @ için

Ctrl+Alt sonra Q yapcan brom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde Fn+W yaparak windows moduna almayı unutma eğer başka moddaysa olmayabilir bazı kısayollar

Bakıyorum da değer mi diyorum iki üç tuş için. Bir de sağ alt q denedim olmuyor. Alt gr de yok aula da. Harbi sıktı
Satıp türkçe klavye al alışamıyorsan keycapten daha mantıklı olur muhtemel

Aula f108 proyada bakabilirsin ekranlı satılan yere dikkat ederek alırsan türkçe baskılı gelir.

Önerin var mı? Attan inmek istemiyorum. Varsa iyi tükçe klavye
Aula f87 pro graywood v4 switch türkçe keycaps kullanıyorum. İngilizce klavyede yazılım için özel karakterler türkçe kullanırken zor geliyordu. Benzer şeyleri yaşadığımızı belirtmek için söylüyorum.

Üzerinde ki keycap ler ingilizce layout onlara bakarak yapamazsın. Yapmak istediğin şeyi internetten bul bir iki defa yapınca ezberleyeceksin zayen. FN+W yap Windows Moda geçir önce sonra ne yapmak istiyorsun @ mi yaz google a sana diyecek ki alt + ctrl + q. Bunun gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,021
Üyeler
190,679
Son üye
kfulex
Geri