6000 TL Monitör önerir misiniz??

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
6000
Merhabalar Önceden gamepower ve excalibur modellerinin 200hz olanlarını kullandım ve çok memnundum.Şuan 6000tl bir bütçem var tekrardan gamepower alsam memnun kalırmıyımç?Veyahut 6000tlş bütçeyle monitör önerir misiniz??

Ben bunu gördüm alınır mı? sizce hocam? incelemesi yok.Ama bildiğim kadarıyla Aoc en iyi marklardan

Maalesef maximum 6000 çıkabilirim Ama bu arkadaşın önerdiği mönitörün kötü olmadığını düşünüyorum sonuçta aoc yani.ben çünkü excalibur ve gamepowerdan bile memnundum ahhaahah:D
renk testlerine bak hangisi daha iyise onu al asus daha iyise ertele bence 1k daha koy sonra monitör bu uzun süreler kullanman gerek yoksa 2 yıla 1 monitör parası daha çıkar iyi seç

renk testlerine bak hangisi daha iyise onu al asus daha iyise ertele bence 1k daha koy sonra monitör bu uzun süreler kullanman gerek yoksa 2 yıla 1 monitör parası daha çıkar iyi seç
Hocam gamepower alasım var benim açıkcası çünkü önceden 1 yıl kullandım aşırı memnundum ya bence gene memnun kalırım gibime geliyor va panel 0.5 ms sonucta(GamePower Luna l20 24) siz ne diyorsunuz fikrime?

lunis diyon sanırım özellikleri aynı yine renk testine bakın bence gamepower fp ürünler üretiyo zaten sorun çıkarmaz gamepower oda iyi gibi

lunis diyon sanırım özellikleri aynı yine renk testine bakın bence gamepower fp ürünler üretiyo zaten sorun çıkarmaz gamepower oda iyi gibi
sRGB 127% DCI-P3 94% bu aocun değerleri hocam
130% sRGB, 94% DCI-P3, and 90%: buda gamepowerın fark yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,407
Üyeler
190,744
Son üye
jukebox
Geri