🔥İndirim Amazonda Pepsico ürünlerinde 3 al 2 öde

Bu durum birkaç ay önce dini bir olay olmaktan çıktı. Direkt insanlıkla alakalı bir durum. Avrupadaki bazı yahudiler bile boykot yaparken milletimizdeki genç neslin bu kadar umursamaz olması çok garip ve üzücü. Umarım aynısını yaşamadan empati yapabilmeyi öğrenirler...

Bu durum birkaç ay önce dini bir olay olmaktan çıktı. Direkt insanlıkla alakalı bir durum. Avrupadaki bazı yahudiler bile boykot yaparken milletimizdeki genç neslin bu kadar umursamaz olması çok garip ve üzücü. Umarım aynısını yaşamadan empati yapabilmeyi öğrenirler...
Çok haklısınız hocam savunmasız bebekleri bile öldüren bu yahudilerinin ürünlerini almaya nasıl vicdanı el veriyor alanların gerçekten anlamıyorum.

Çok haklısınız hocam savunmasız bebekleri bile öldüren bu yahudilerinin ürünlerini almaya nasıl vicdanı el veriyor alanların gerçekten anlamıyorum.
Ya sadece almalarında değilim. İsteyen boykot yapmaz kendi vicdanıdır umurumda değil. Adam benim boykot yapmamla aklı sıra "dalga" geçiyor. Ulan hadi insan değilsin, insan olanla insan olduğu için dalga geçmeye çalışman gülünç. Bu işte daha derin bir sorunun sonucu hocam. İnsanlarda "Tabu" kavramı kayboldu. kara mizah dedikleri her şeyle ilgili dalga geçebilir, şaka yapabilirsin düşüncesi yaygınlaştı. Aziz şehitlerimizle ilgili bile mizah yapmaya çalışan insansılar var bu dünyada. Neyse konu dışında çok çıktım. Doluyum bu konuda o yüzden yazmak istedim. Hayırlı ramazanlar.

Ya sadece almalarında değilim. İsteyen boykot yapmaz kendi vicdanıdır umurumda değil. Adam benim boykot yapmamla aklı sıra "dalga" geçiyor. Ulan hadi insan değilsin, insan olanla insan olduğu için dalga geçmeye çalışman gülünç. Bu işte daha derin bir sorunun sonucu hocam. İnsanlarda "Tabu" kavramı kayboldu. kara mizah dedikleri her şeyle ilgili dalga geçebilir, şaka yapabilirsin düşüncesi yaygınlaştı. Aziz şehitlerimizle ilgili bile mizah yapmaya çalışan insansılar var bu dünyada. Neyse konu dışında çok çıktım. Doluyum bu konuda o yüzden yazmak istedim. Hayırlı ramazanlar.
Anlıyorum hocam katılıyorum dalga geçme konusunda boykot yapıyorum diyince bazıları hemen dalga geçiyor yok senin boykotunlamı savş bitcek,gülüyorlar vs. vs. sanane benim boykot yapmamdan ister alır ister almam seni ilgilendirmez bu durum.ve mizah durumunada katılıyorum artık üzülecek durumlara bile güya mizah diye komikmiş gibi paylaşımlar yapıyorlar.bakalım nolacak sonumuz... sizede hayırlı ramazanlar hocam cümlemizin.😊

Boykot yapabilirsin, ben de yapıyorum. Ama indirim konusunda 'Boykot.' yazmak zorunda değilsin. Boykot yaptığını cümle aleme duyurmana gerek yok. Sessizce ürünlerini almazsın olur biter. Ha dersen ki ifade özgürlüğü istediğimi yazarım, insanlar da ifade atmakta özgür. Yazıyorsan tepki verenlere de bir şey diyemezsin.

Mesajıma gülen yaratıklara acıyorum. İnsanlık iğrenç bi noktada. Yahudilerden daha cani olanlar dini bir sebebi bile olmaksızın sırf nefret sahibi olduğundan bu durumu destekleyenlerdir. Neyse...
malesef çok garip bizim ülke özellikle en ufak insanlık veya dini birşeye saldırıyolar burda küfür yasak olmasa küfür de ederlerdi. Orda katledilen insan cocuk ve kadınlar bi tanıdıgımız olsa empati yapsak böyle olmayacak.

Boykot yapabilirsin, ben de yapıyorum. Ama indirim konusunda 'Boykot.' yazmak zorunda değilsin. Boykot yaptığını cümle aleme duyurmana gerek yok. Sessizce ürünlerini almazsın olur biter. Ha dersen ki ifade özgürlüğü istediğimi yazarım, insanlar da ifade atmakta özgür. Yazıyorsan tepki verenlere de bir şey diyemezsin.
Konuyu buraya nasıl çektin hocam? Benim amacım insanlara ben boykot yapıyorum diye duyurmak mı sence? Bu ürünlerle ilgili indirim paylaşımı yapılmasını da doğru bulmuyorum. Boykot yazarak tepki vermek istedim. İfade özgürlüğünün farkındayım. Bir şey diyemezsin dediğin kişiler hakkında son mesajımda söyledim sebebini. Umarım senin gibi bunu bile savunan insanlar bir gün insanlığı ve vicdanı öğrenir.
malesef çok garip bizim ülke özellikle en ufak insanlık veya dini birşeye saldırıyolar burda küfür yasak olmasa küfür de ederlerdi. Orda katledilen insan cocuk ve kadınlar bi tanıdıgımız olsa empati yapsak böyle olmayacak.
Ne diyelim hocam. Kelimeler kifayesiz.

şekersiz kola ve şekersiz şeftalili ice tea yok mu ya.hayal kırıklığı oldu.

Bir tane zarf gibi kartonda gönderiyorlae bana patlak geldi bende böyle bir gönderim mi olur falan dedim haklı olarak yenisini daha özenli kutuda gönderim yapacağız dediler yine aynı kutudq geldi
Benimde yakın zamanda Amazon'dan aldığım ürünler çok dandik kutularda hatta nerdeyse poşet seviyesiyle ambalajla gönderiyorlar. Müşteri hizmetlerini aradım, düzelteceklerini söyledi. Ama kedi maması almıştım yine öyle dandik bir poşette geldi ben anlamıyorum Bu işi. bir adam akıllı bir kutuya koymak bu kadar zor mu bir paketi ?

Benimde yakın zamanda Amazon'dan aldığım ürünler çok dandik kutularda hatta nerdeyse poşet seviyesiyle ambalajla gönderiyorlar. Müşteri hizmetlerini aradım, düzelteceklerini söyledi. Ama kedi maması almıştım yine öyle dandik bir poşette geldi ben anlamıyorum Bu işi. bir adam akıllı bir kutuya koymak bu kadar zor mu bir paketi ?
Cidden defter büyüklüğünde bir kartona koymuşlar birde 2 adet büyük boy cipsdi yani elime geldiğinde kağıt gibi bir haldeydi cips. Bildiğin A4 defter gibi birşeydi kargoda sağlam geleceğini nasıl düşünüldü acaba.Ama yine sorun olunca yeni ürün gönderiyorlar diğerleri gibi uğraştırmıyor.

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
pardon yanlış konu

Son düzenleme:
sipariş sırasındaki içindekini gizleyin seçeneğini seçerseniz karton kutuda gelir yoksa çevreyi korumak için kötü kutularda gönderim yapıyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,799
Üyeler
189,726
Son üye
Ybeez
Geri