🔥İndirim 3440 TL Twısted Mınds 23,8" TM24FHD180IPS Fhd

Hangi yorumunda "ktc 5 yazmis, kesin 5 tir" i vurguladin kardesim sen. Ktc iyi eyvallah biz de biliyoruz iyi oldugunu, bukadar eminsen ve elinde bu monitorler ile ilglili veri varsa koyarsin buraya adam da secer. Eger yoksa varsayimda bulunabiliriz, ikimiz de varsayimda bulunuyoruz. Neyim 1 saat tiribine giriyosun sen, bence der gecersin. Yardimci olamaya mi geldin, ürün fanboyu gibi takilmaya mi

Donanım Arşivi (Bağımsız Teknik Ölçüm)

Türkiye'de bu monitörü profesyonel osiloskop düzeneğiyle ölçen tek kapsamlı kaynak budur. Ölçülen değerler pazarlama verileriyle değil, cihazın fiziksel performansıyla birebir örtüşmektedir:

• En İyi GtG (Minimum): 1.4ms (En yüksek Overdrive ayarında).
  • Ortalama GtG: 3.48ms (Gerçek dünya oyun senaryosu).
  • Maksimum GtG: 6.81ms (En zorlu renk geçişlerinde).
  • Overshoot Analizi: Şaşırtıcı bir şekilde, en yüksek overdrive ayarında bile ghosting'i bozan o beyaz/parlak izler (overshoot) neredeyse hiç oluşmuyor. Bu, panelin 180Hz için çok iyi "tune" edildiğini gösteriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam dürüst olduğu için 5ms yazmış demek doğru değil bunun bir gerçekçiliği yok elinizde detaylı MS testleri yoksa bu söyleminiz boş bi söylem her ne kadar KTC daha kaliteli olsada.

Hocam dürüst olduğu için 5ms yazmış demek doğru değil bunun bir gerçekçiliği yok elinizde detaylı MS testleri yoksa bu söyleminiz boş bi söylem her ne kadar KTC daha kaliteli olsada.
Hangi yorumunda "ktc 5 yazmis, kesin 5 tir" i vurguladin kardesim sen. Ktc iyi eyvallah biz de biliyoruz iyi oldugunu, bukadar eminsen ve elinde bu monitorler ile ilglili veri varsa koyarsin buraya adam da secer. Eger yoksa varsayimda bulunabiliriz, ikimiz de varsayimda bulunuyoruz. Neyim 1 saat tiribine giriyosun sen, bence der gecersin. Yardimci olamaya mi geldin, ürün fanboyu gibi takilmaya mi

Bence hala rezalet twisted minds alınır mı? diye sormaya gerek yok. Konuyu daha fazla uzatmayalım

Son düzenleme:

Donanım Arşivi (Bağımsız Teknik Ölçüm)

Türkiye'de bu monitörü profesyonel osiloskopdüzeneğiyle ölçen tek kapsamlı kaynak budur. Ölçülen değerler pazarlama verileriyle değil, cihazın fiziksel performansıyla birebir örtüşmektedir:

• En İyi GtG (Minimum): 1.4ms (En yüksek Overdrive ayarında).
  • Ortalama GtG: 3.48ms (Gerçek dünya oyun senaryosu).
  • Maksimum GtG: 6.81ms (En zorlu renk geçişlerinde).
  • Overshoot Analizi: Şaşırtıcı bir şekilde, en yüksek overdrive ayarında bile ghosting'i bozan o beyaz/parlak izler (overshoot) neredeyse hiç oluşmuyor. Bu, panelin 180Hz için çok iyi "tune" edildiğini gösteriyor.

Bence hala rezalet twisted minds alınır mı? diye sormaya gerek yok. Konuyu daha fazla uzatmayalım

Tamamdır hocam test varsa sıkıntı yok zaten KTC daha kaliteli marka ama 5ms kesin doğru demek iddaalı olduğu için sormak istedim bu testi görmemiştim

Valla kardesim bence rekabetci oyun oynamiyosan ktc al, en azindan kaliteli bi marka. 5 ms bence cok fakat 50-60 k lik leptop monitorlerinde 3 ms cok rastlanilan bi sure oldugunu dusunursem, bu da kabul edilebilir belki. Ote yandan bukadar ozellik bu fiyata bence zaten fp olarak dusunulebilir.
Hayatında hiç 1ms IPS monitör kullanmadın demek ki cok degilmiş. Gerçek 1ms olanlar oled ve üst düzey TN monitörler. Ips ortalaması 6ms
8032.webp
8033.webp

? Bidaha yazarmisin, benim yazdigimi bidaha okuyarak
Rekabetçi oyun oynamıyorsan ktc al demişsin. Sanki atılan twisted fate ktc den 10 kat hızlı. Yalandan 0.5ms yazıyorlar.

Rekabetçi oyun oynamıyorsan ktc al demişsin. Sanki atılan twisted fate ktc den 10 kat hızlı. Yalandan 0.5ms yazıyorlar.
Tamam kardesim. Twisted fate e de burdan selamlar.

sen bu ms muhabbetine fazla takmıssın dostum, bu monitör ktcnin 2 3 katı daha yavastır
sorma hocam ya kafayı yedim monitör bakarken çalışamıyorum 2 haftadır bugün öğlen bakmaya başladım akşama kadar çalışamadım sonunda xg27aqdmgr diye bir oled modele kadar geldim

asla alınmaz dostum gen2 oled
çok övmüşler başka bir konuda mat oled almayın glossy oled alın diye hep bu modeli atmışlar hepsiburada da 9 taksit fırsatı var diye alacaktım bunu da.

yok hocam alınmaz asla vatandaki 30k olan asus olede bakın
oled monitörlerde de çok aşırı bir fark yokmuş hocam şu an önümde lg 27gs95qe modeli var bir arkadaşımdan aldım denemek için öyle 30-40 bin lira verilecek ahım şahım bir fark göremedim. dün konusu açılan va panel aoc q27g42xne monitör gibi duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,135
Üyeler
190,695
Son üye
mustafa4183
Geri