🔥İndirim AOC Q27G42XNE 2k 180hz Monitör 8.050 TL

Bence beni dinle pişman olmazsın. MSI renkleri aoc dan düşük.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Dosya yüklenmiyor ama ne olursa olsun bu fiyat segmentinde muhtemelen siyah başarısı yönünden tatmin edici var mıdır bilmiyorum geçenlerde MediaMarkt’ta bilgisayarlara bakarken Lenovo bilgisayarın siyah ekranında simsiyah gördüm gerçekten diğer bilgisayarların bazılarında siyah ekranda gri gibiydi ne yapmak lazım bilmiyorum ben VA EKRANLARI DAHA ÇOK SEVIYORUM 2017 YILINDA SAMSUNG MU serisi 4K TV almıştım Siyahlar çok doygundu yan açılardan bile kusursuzdu o ekran nerede şimdi TV’de tabi TV’den bahsediyorum yani monitörlere koyamazlar mı o tarz VA
Kağıt ğstünde bu değerlere sahip monitör çok kötü olamaz gibi siyahda ya aşırı merak ettim şu kargo bekleme işini hiç
Sevmiyorum

Osd menüsünden hiç ayar yaptınız mı bu arada overdrive vs ghosting vs görmediniz büyük ihtimal

Samsung g5 qd oled öğrenci indirimiyle 19k ya alınabiliyor. Ona zorlarsan kesinlikle değer.

hocam merhaba tekrardan, 15 bin tl demistim ama butceyi iyice zorladim samsung g61sd oled aldim 25.000 TL'ye, iyi mi yaptim bilmiyorum bugun gelej monitor kurdum keyifli su an icin, zaten epey eski bir monitorden gectigim icin gozler bayram etti. 25 bandinda yine onerecegin model o mu olurdu?

hocam merhaba tekrardan, 15 bin tl demistim ama butceyi iyice zorladim samsung g61sd oled aldim 25.000 TL'ye, iyi mi yaptim bilmiyorum bugun gelej monitor kurdum keyifli su an icin, zaten epey eski bir monitorden gectigim icin gozler bayram etti. 25 bandinda yine onerecegin model o mu olurdu?
hayırlı olsun

Kağıt ğstünde bu değerlere sahip monitör çok kötü olamaz gibi siyahda ya aşırı merak ettim şu kargo bekleme işini hiç
Sevmiyorum

Osd menüsünden hiç ayar yaptınız mı bu arada overdrive vs ghosting vs görmediniz büyük ihtimal
Ben Mac mini ile kullanıyorum benim için başta siyah başarısı Işık sızmaması zaten Işıksızması yok ölü piksel yok ama ayarlarından mıdır Mac mini‘den mi kaynaklı bilmiyorum sizin incelemenizi merakla bekliyorum iade talebi oluşturmadan önce umarım çok gecikmez

Almışsın daha uzatmaya gerek yok güle güle kullan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

30a asus oled vardı ama bence aldıysan hayırlı olsun artık, aradaki fark asusun panel glossy

bir de gen4 tü sanırım
Evet gen 4 xg27aqwmg.

Almışsın daha uzatmaya gerek yok güle güle kullan

Evet gen 4 xg27aqwmg.

sen g5i 18-19a siddetle onerince bi ust modele 25 vermek mantikli geldi ondan aldim. hatta cumartesi 20 bindi, pazartesi ben kamu hesabi bulana kadaf 25e cikti. sanssizliklar oldu biraz bu surecte

sen g5i 18-19a siddetle onerince bi ust modele 25 vermek mantikli geldi ondan aldim. hatta cumartesi 20 bindi, pazartesi ben kamu hesabi bulana kadaf 25e cikti. sanssizliklar oldu biraz bu surecte
25k ya cıkmısken glossy modellere yönelirdim ben. 18-20k da Oled yok başka bu yüzden G5 çok önerdim, aşırı iyi olmasından falan değil f/p olmasından. Sonuç olarak oled olduğu için hepsi iyi, en büyük kusur fiyat.

25k ya cıkmısken glossy modellere yönelirdim ben. 18-20k da Oled yok başka bu yüzden G5 çok önerdim, aşırı iyi olmasından falan değil f/p olmasından. Sonuç olarak oled olduğu için hepsi iyi, en büyük kusur fiyat.

sagol hocam, birkac sene kullanacagiz artik. sonrasinda daha ust segment glossy bi olede gecerim.

sagol hocam, birkac sene kullanacagiz artik. sonrasinda daha ust segment glossy bi olede gecerim.
Eski nesil glossy modeller kolay lekeleniyor ve çiziliyor zaten bos ver. Tarayıcıya oled stratch yaz görürsün. Samsung yeni kaplama cıkardı bu sene şu anki 2k modellerde bu kaplama yok.

Eski nesil glossy modeller kolay lekeleniyor ve çiziliyor zaten bos ver. Tarayıcıya oled stratch yaz görürsün. Samsung yeni kaplama cıkardı bu sene şu anki 2k modellerde bu kaplama yok.
Tayfun hocam bu monitörü gömmek istemiyorum sesinden de şikayet etmiştim aslında ses %50’de imiş %100 yapınca mükemmel oldu fiyatı düşünüldüğünde şahane zaten en ucuz 2K monitörlerden parlaklığı kontrast %100 yapildiginda resmen coşuyor ben %50 yaptım siyahlara gelince gözle görülen Işıksızması yok homojenlik olarak bir kısmı daha parlak kenar daha sönük orta daha parlak gibi durumlar yok ama bildiğimiz kömür karası siyah tabiri caizse ben bu zamana kadar hiçbir televizyonda da monitörde de görmedim o derece ama renklerin capcanlı olması hatta şunu da söyleyebilirim ki yan açılardan bile IPS’ne ise bu da o gibi öyle bozulma da yok ciddi şekilde siyah takıntısı olanlar yani simsiyah dediğin gibi 25 30.000 TL’yi gözden çıkarmaları gerekir son kararım bu fiyata buna yaklaşacak monitör yok gibi piyasada zaten bu da 2026 model yeni satışa çıkmış hiç incelemesi bile yok ilk alanlardan biri benim bir de şu arkadaşın incelemesini bekleyelim

Tayfun hocam bu monitörü gömmek istemiyorum sesinden de şikayet etmiştim aslında ses %50’de imiş %100 yapınca mükemmel oldu fiyatı düşünüldüğünde şahane zaten en ucuz 2K monitörlerden parlaklığı kontrast %100 yapildiginda resmen coşuyor ben %50 yaptım siyahlara gelince gözle görülen Işıksızması yok homojenlik olarak bir kısmı daha parlak kenar daha sönük orta daha parlak gibi durumlar yok ama bildiğimiz kömür karası siyah tabiri caizse ben bu zamana kadar hiçbir televizyonda da monitörde de görmedim o derece ama renklerin capcanlı olması hatta şunu da söyleyebilirim ki yan açılardan bile IPS’ne ise bu da o gibi bu yani öyle bozulma da yok ciddi şekilde siyah takıntısı olanlar yani simsiyah dediğin gibi 25 30.000 TL’yi gözden çıkarmaları gerekir son kararım bu fiyata buna yaklaşacak monitör yok gibi piyasada zaten bu da 2026 model yeni satışa çıkmış hiç incelemesi bile yok ilk alanlardan biri benim bir de şu arkadaşın incelemesini bekleyelim
Oled alman gerekiyor kömür karası siyah için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,135
Üyeler
190,695
Son üye
mustafa4183
Geri