Android Düz S26 S25 Ultra ile aynı fiyata çıktı

42ye varsa atabilirmisiniz ben bulamadım hiçbir yerde?
Birçok kez 42k ya düştü. Hatta belli bir süre o fiyatlarda kaldı. Benim de alma planım vardı ama almadım. Keşke alsaydım. Şu an 47k'larda.

Çıkış fiyatı 65k olan bir telefonun düştüğü fiyata dikkat çekmek açısından örnek veriyorum. S26 eminim 50k'ların altına da ara ara düşecektir ama genel seyri 55k'larda olur.

her zamanki gibi leş gibi fiyatlandırma bi kaç aya düşer ama enayi silkeleme çabası bu iphone da en azından sabit bir fiyatlandırma var fazla git geli yok

S25U alın geçin

512 gb 110k yapan samsunga selamlar üstüne buds 4 proya indirimcik yapmışlar şaka gibi %15 ne
100k yapsaydı öğrenci mağazasında 90kya düşecekti şu an

94.5kya alınır 512 gb s wallet kullanacak kişi varsa eğitim mağazasından
kamu mağazasını bilmiyom
78k s25 ultra varken alınmaz. max 84-85 eder ki sende o fiyatları söylüyodun

Birçok kez 42k ya düştü. Hatta belli bir süre o fiyatlarda kaldı. Benim de alma planım vardı ama almadım. Keşke alsaydım. Şu an 47k'larda.

Çıkış fiyatı 65k olan bir telefonun düştüğü fiyata dikkat çekmek açısından örnek veriyorum. S26 eminim 50k'ların altına da ara ara düşecektir ama genel seyri 55k'larda olur.
S25 çıktığı gün 44K ya alınabiliyordu ya ama onun fiyatı 8 Elite işlemci yüzünden düşmedi bence. Daha da düşmez iyice zamlanır yenisi Exynos diye.

Ben çünkü özellikle almadım s26 çıkacak diye. 42 varsa alırım hemen. Şu anda vazgeçtim 17 pro düşünüyorum yurt dışı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,334
Üyeler
189,830
Son üye
CBS DİJİTAL
Geri