Büyük ihtimalle tamirli, çalışıyorsa sorun olmaz ama ben almazdım.İphone 13 le zor çektim 12 proya geçtim ikisinin ortaya karışık sorun çıkarır mı bu 3800+ wraithprism aldım
İade Etmen En Sağlıklı Seçim Olacaktır .bir işlemci aldım 5600 tek pinin de normal lehimli soket fark ettim yüzeyi de biraz pis geçmiyor sizce sorun olur mu
:FOTO GELECEK
bir işlemci aldım 5600 tek pinin de normal lehimli soket fark ettim yüzeyi de biraz pis geçmiyor sizce sorun olur mu
:FOTO GELECEK
yok la adam dedi macun olmuştur belki sakarım biraz dedi içine sinmediyse iade ver dedibaşka bi ilanını alacak gibi yapıp buluş adam mı seviyon lan p diyip dov adamı kıral![]()
Pin tamirli gibi geldi bana
İade Etmen En Sağlıklı Seçim Olacaktır .
tamir falan yok dedi ama iade etn sağlıklısı gibi 200 300 daha verip sağlam alsam daha mantıklı ben satarken alan kişide takılacak bunaBüyük ihtimalle tamirli, çalışıyorsa sorun olmaz ama ben almazdım.
Dikey olarak çekebilir misin o çektiğin açıdan baya pin lehimlenmiş gibi gözüküyor çünkü.yok la adam dedi macun olmuştur belki sakarım biraz dedi içine sinmediyse iade ver dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tamir falan yok dedi ama iade etn sağlıklısı gibi 200 300 daha verip sağlam alsam daha mantıklı ben satarken alan kişide takılacak buna
En iyisiyok la adam dedi macun olmuştur belki sakarım biraz dedi içine sinmediyse iade ver dedi
tamir falan yok dedi ama iade etn sağlıklısı gibi 200 300 daha verip sağlam alsam daha mantıklı ben satarken alan kişide takılacak buna
Lehimli gibi görünüyor 3-5 pin. daha fazla da olabilir. Macun olabilir mi bilmiyorum şahsen. büyüteçle kendin bak tam üstten.yok la adam dedi macun olmuştur belki sakarım biraz dedi içine sinmediyse iade ver dedi
koca macun birtek oralara mı değmiş bence iade et. Birde işlemci alırken şu pinlerin fotosunu alın gerekirse forumda konu açın alınır mı diye acele etmeyin hocam.İphone 13 le zor çektim 12 proya geçtim ikisinin ortaya karışık sorun çıkarır mı bu 3800+ wraithprism aldım
atmışta gözlede çok zor gözüküyor hocam dikkatli bakarken karaltı çarptı gözümekoca macun birtek oralara mı değmiş bence iade et. Birde işlemci alırken şu pinlerin fotosunu alın gerekirse forumda konu açın alınır mı diye acele etmeyin hocam.
pini tepeside öyle kanka ama çok parlıyor diğerleri neşterin ucu ile sürttüm macunla alakası yok bildiğin lehim adam inatla macun kurumuştur cart curt diyor ama iade yaDikey olarak çekebilir misin o çektiğin açıdan baya pin lehimlenmiş gibi gözüküyor çünkü.