Yardım Dark x94rd iyi soğutmuyor

sanırım ters hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Videodaki gibi ram tarafına değil de egzoz fanı tarafına takılmış bir fan. Bunun bir nedeni var mı doğru veya yanlış bilmediğim için soruyorum
ben ram olan tarafa sığmıyor diye öyle taktım videoyu bilmiyorum

fanı biraz kaldırıp takabilirim aslında ama bilemedim

sanırım ters hocam

ben ram olan tarafa sığmıyor diye öyle taktım videoyu bilmiyorum

fanı biraz kaldırıp takabilirim aslında ama bilemedim
Bu modelde doğrusu bilmiyorum o yüzden kesin konuşmayayım benim royal knight modelde de sığmadı fanı hafif yukarı kaldırarak montaladım ama böylesi doğrudur demiyorum.

kasanın egzoz fanının dışına (kasa dışından) peçete yaklaştırıp test eder misin peçeteyi geriye doğru üflüyor mu. Ardından işlemi soğutucunun fanına doğru da yapabilirsin. (Fana değmesin)

Bu modelde doğrusu bilmiyorum o yüzden kesin konuşmayayım benim royal knight modelde de sığmadı fanı hafif yukarı kaldırarak montaladım ama böylesi doğrudur demiyorum.

kasanın egzoz fanının dışına (kasa dışından) peçete yaklaştırıp test eder misin peçeteyi geriye doğru üflüyor mu. Ardından işlemi soğutucunun fanına doğru da yapabilirsin. (Fana değmesin)
egzoz fan dışarı doğru üflüyor soğutucu fanda içeri doğru sanırım ama anlayamadım tam

egzoz fan dışarı doğru üflüyor soğutucu fanda içeri doğru sanırım ama anlayamadım tam
Hocam attığım videodaki adamın fanlarının yeri seninkiyle aynı olmasına rağmen galiba yönleriniz farklı. Özellikle fanın üst kısmındaki çentiklere bakarsan adamınki görseldeki gibi çapraz kısımlar egzoz fanına doğruyken senin çaprazlar rama doğru. İstersen bi düzeltip dene bakalım

Egzoz fan ile soğutucu arasındaki fan da dışarıya doğru üflemeli. Dediğim şekilde düzeltip (ram tarafına takmadan) dener misin

Ekler

• RESİM.webp
    RESİM.webp
    73.7 KB · Hit: 9
Ekran görüntüsü 2026-02-27 182338.webp

hallettim hocam sanırım aktif boşta değerler

Bu kadar ucuz modellerde reverse fan olmaz, zaten olsa da reverse fan kule tipi soğutucularda pek görülen bi şey değil. Montaj hatası var muhtemelen, kasanın ön panel kısmından bakınca fanların göbeğini görüyo olmanız lazım. İki fanın da göbeği ön panele bakacak şekilde montajlanacak fanlar.

Bu kadar ucuz modellerde reverse fan olmaz, zaten olsa da reverse fan kule tipi soğutucularda pek görülen bi şey değil. Montaj hatası var muhtemelen, kasanın ön panel kısmından bakınca fanların göbeğini görüyo olmanız lazım. İki fanın da göbeği ön panele bakacak şekilde montajlanacak fanlar.
Hocam fanı temizlerken ters takmışım yönünü düzeltince çözüldü

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,613
Üyeler
189,469
Son üye
mehmet.batkinn1