Dostum ister inan ister inanma ama sistemlere bakmadım bile. Yazdığın mesajın konumuzla alakasını da çözemedim?
Konu sahibine uyarı verdirmek istemenden olayları nerelere çekmişsin. Herkesin sistemi f/p olmak zorunda değildir. F/p görecelidir. Sistem de kullanılan ssd nin gen4 olması bile total fiyata etki yaptığı için f/p oranını azaltır. Ama bu gen4 ssd isteyen için daha f/p yapar.
Sizin eleştiriniz başta bu sistemlerin f/p olması üzerine değildi. Siz referal link konusundan uyarı istediniz. Şimdi gelmiş ''yok sistem f/p, yok alan olursa ne olacak'' gibi cümleler kuruyorsun.
Ben burada eleştiri yasak mı dedim? Sistem hakkında isteyen istediği görüşünü yazar.
Buna rağmen alan olursa da artık kendi sorumluluğundadır. Yani her sistem alan kişi f/p sistem aldı yoksa almadı mı diye kontrol edemem. Sonuçta herkesin öz oto kontrolü var.
Yine tekrar diyorum sistemler nasıl bakmadım bile. Tamamen sizin ithamlarınız üzerine yazdım.
Benim mod olarak işim sistem f/p mi diye kontrol etmek değil. Uyarılık bir durum varsa uyarı vermek.