🔥İndirim Unlost 9 Taksit Hazır sistemler 🔥

hocam konunun çok da uzmanı değilim ama yorumlara bakarak şunu söylüyorum fiyatlar bana da çok pahalı geliyor öte yandan zaten iş birliği yapmışsın üzerine linkten bile para kaldırmaya çalışıyorsun bu unlost bir bana mı garip geliyor şuan bir donanım arşivine bak millette para yok diye fırsat kovalıyor bir de buna bak

Selam ben crossfire dünya birincisiyim

taksit avantajı dışında hiç bir olayı yok
yine unlost şaşırtmıyor

Unlosta karsi hicbir olumsuz dusuncem olmamakla beraber aslinda kendisinin yaptigi bazi isleri de takdir ederim. Fakat adamin geliri zaten sana bana bize bagli olan bi kapidan geciyor. Isteyen izler isteyen izlemez bu adam bi sahis degil isletme olsa para verip reklamini yaptirir fakat influencer oldugundan suan bu arkadas gibi bikac kisi birak para almayi hicbir cikari olmadan reklamini gayet iyi yapiyor zaten. Sirf unlost ismi var diye rezalet bilesenli ve rezlalet fiyatli sistemler paylastigi icin elestiriyoruz ki elestirmek en dogal hakkimiz. Elestirip bos da birakmadim alternatif onerdim. Bilmeyen olabilir dikkat etmeyen olabilir bu sistemlerden birini alsa sonradan bilgilense arkadasin iadesini siz mi alacaksiniz. Herkes forumda buraya girip bakiyor neden mi uygun fiyatli bisey gorurum de isime yarar belki diye fakat forumun bu kismi da kirlenirse kimse istedigi urune veya ihtiyaci oldugu seye yonelemez tam tersine burda bile kaziklanmaya baslar. Ama siz bu kadar savundugunuza gore Unlostun Ve Arkadasin avukatisiniz galiba.
Dostum ister inan ister inanma ama sistemlere bakmadım bile. Yazdığın mesajın konumuzla alakasını da çözemedim?
Konu sahibine uyarı verdirmek istemenden olayları nerelere çekmişsin. Herkesin sistemi f/p olmak zorunda değildir. F/p görecelidir. Sistem de kullanılan ssd nin gen4 olması bile total fiyata etki yaptığı için f/p oranını azaltır. Ama bu gen4 ssd isteyen için daha f/p yapar.
Sizin eleştiriniz başta bu sistemlerin f/p olması üzerine değildi. Siz referal link konusundan uyarı istediniz. Şimdi gelmiş ''yok sistem f/p, yok alan olursa ne olacak'' gibi cümleler kuruyorsun.
Ben burada eleştiri yasak mı dedim? Sistem hakkında isteyen istediği görüşünü yazar.
Buna rağmen alan olursa da artık kendi sorumluluğundadır. Yani her sistem alan kişi f/p sistem aldı yoksa almadı mı diye kontrol edemem. Sonuçta herkesin öz oto kontrolü var.
Yine tekrar diyorum sistemler nasıl bakmadım bile. Tamamen sizin ithamlarınız üzerine yazdım.
Benim mod olarak işim sistem f/p mi diye kontrol etmek değil. Uyarılık bir durum varsa uyarı vermek.

Dostum ister inan ister inanma ama sistemlere bakmadım bile. Yazdığın mesajın konumuzla alakasını da çözemedim?
Konu sahibine uyarı verdirmek istemenden olayları nerelere çekmişsin. Herkesin sistemi f/p olmak zorunda değildir. F/p görecelidir. Sistem de kullanılan ssd nin gen4 olması bile total fiyata etki yaptığı için f/p oranını azaltır. Ama bu gen4 ssd isteyen için daha f/p yapar.
Sizin eleştiriniz başta bu sistemlerin f/p olması üzerine değildi. Siz referal link konusundan uyarı istediniz. Şimdi gelmiş ''yok sistem f/p, yok alan olursa ne olacak'' gibi cümleler kuruyorsun.
Ben burada eleştiri yasak mı dedim? Sistem hakkında isteyen istediği görüşünü yazar.
Buna rağmen alan olursa da artık kendi sorumluluğundadır. Yani her sistem alan kişi f/p sistem aldı yoksa almadı mı diye kontrol edemem. Sonuçta herkesin öz oto kontrolü var.
Yine tekrar diyorum sistemler nasıl bakmadım bile. Tamamen sizin ithamlarınız üzerine yazdım.
Benim mod olarak işim sistem f/p mi diye kontrol etmek değil. Uyarılık bir durum varsa uyarı vermek.
Siz yaptigimiz kotu yorumlardan dolayi unlosta kin meselesini acmissiniz. Gen5 ssd varken kimse ozel olarak gen4 istemez. Bu mercedesin e kasasina binmek varken b180 isteyen adami b kasa da mutlu eder demek gibi bisey. Ben arkadasin listeyi kendi olsuturdugu ve kendi oluşturduğu listeden link basina para kazanabiliyor olabilecegi icin boyle dedim yoksa mevzumuz unlost para kazanmasin vesaire degil allah daha cok versin. Ama yazinin basindan beri ben konunun ilk mesajinda da belirttigim gibi bu konu firsat vesaire degil hatta f/p si dahi yok.

Geri