LegendaryCrazy
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 849
Hyte ve dragosun 9-10k olduğunu hatırlasanaNe aldınız hocam?
Hyte ve dragosun 9-10k olduğunu hatırlasanaNe aldınız hocam?
daha almadım yarın vatandan canlı olarak bakacağım birkaç mesaj üstte olan kasalara ondan sonra karar vereceğim aklımda cooler master psu olan var vatanda web indirimi var 8kya düşüyorNe aldınız hocam?
Bu mw3 psunun incelemesi yoktu diye hatırlıyorum ama ben bakalı aylar oldu. Başka modeli incelemişler onu incelememişlerdi, oradan hareketle kötü psu olmadığınk düşünüyorum 7-8 k psu kadar iyi olmasada 4k için iyidaha almadım yarın vatandan canlı olarak bakacağım birkaç mesaj üstte olan kasalara ondan sonra karar vereceğim aklımda cooler master psu olan var vatanda web indirimi var 8kya düşüyor
COOLER MASTER ELITE 600 CURVE TG 850W 80 PLUS GOLD GEN5 4x120mm ARGB ATX BEYAZ KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER ELITE 600 CURVE TG 850W 80 PLUS GOLD GEN5 4x120mm ARGB ATX BEYAZ KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Güzel ama pahalı gibi diyordum ama psu da var umarım indirim bitmez iyi fiyat bencedaha almadım yarın vatandan canlı olarak bakacağım birkaç mesaj üstte olan kasalara ondan sonra karar vereceğim aklımda cooler master psu olan var vatanda web indirimi var 8kya düşüyor
COOLER MASTER ELITE 600 CURVE TG 850W 80 PLUS GOLD GEN5 4x120mm ARGB ATX BEYAZ KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER ELITE 600 CURVE TG 850W 80 PLUS GOLD GEN5 4x120mm ARGB ATX BEYAZ KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
daha almadım yarın vatandan canlı olarak bakacağım birkaç mesaj üstte olan kasalara ondan sonra karar vereceğim aklımda cooler master psu olan var vatanda web indirimi var 8kya düşüyor
Ana kartım msi pro b650 m e
önerirseniz de sizden ricam attığım tarz da önerirseniz sevinirim
![]()
ASUS A32 PLUS ARGB Beyaz Tempered Glass USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa
ASUS A32 PLUS ARGB Beyaz Tempered Glass USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Dragos değilde hyte alınır bence birde MSI mlg var galiba ya oda ekranlı yada komple kızıl anime kızlı oda güzelde pahalı benceHyte ve dragosun 9-10k olduğunu hatırlasanane günlerdi be
bana cazip gelende o oldu 4k ya psu 850w +80 gold sertifikaBu mw3 psunun incelemesi yoktu diye hatırlıyorum ama ben bakalı aylar oldu. Başka modeli incelemişler onu incelememişlerdi, oradan hareketle kötü psu olmadığınk düşünüyorum 7-8 k psu kadar iyi olmasada 4k için iyi
Bu Kasayı Al Direkt Hocam Kavisli Camı Var Güzel Fiyata Sahip .bu kasa da varCOOLER MASTER ELITE 600 CURVE TG 7x120mm ARGB ATX BEYAZ KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER ELITE 600 CURVE TG 7x120mm ARGB ATX BEYAZ KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
hocam aklımda bu vardı ama![]()
ASUS A32 PLUS TG ARGB Beyaz USB 3.2 ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasası (90DC00S3-B19000) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu Ürünü İncehesaptan Alman Daha İyi Olur Bence .
Evet buda güzel![]()
ASUS A32 PLUS TG ARGB Beyaz USB 3.2 ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasası (90DC00S3-B19000) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu Ürünü İncehesaptan Alman Daha İyi Olur Bence .