Çözüldü✓ Hangi Beyaz Akvaryum kasayı almalıyım

Ne aldınız hocam?
daha almadım yarın vatandan canlı olarak bakacağım birkaç mesaj üstte olan kasalara ondan sonra karar vereceğim aklımda cooler master psu olan var vatanda web indirimi var 8kya düşüyor

daha almadım yarın vatandan canlı olarak bakacağım birkaç mesaj üstte olan kasalara ondan sonra karar vereceğim aklımda cooler master psu olan var vatanda web indirimi var 8kya düşüyor
Bu mw3 psunun incelemesi yoktu diye hatırlıyorum ama ben bakalı aylar oldu. Başka modeli incelemişler onu incelememişlerdi, oradan hareketle kötü psu olmadığınk düşünüyorum 7-8 k psu kadar iyi olmasada 4k için iyi

Güzel ama pahalı gibi diyordum ama psu da var umarım indirim bitmez iyi fiyat bence

bu kasa da var

Ana kartım msi pro b650 m e

önerirseniz de sizden ricam attığım tarz da önerirseniz sevinirim

Bu Ürünü İncehesaptan Alman Daha İyi Olur Bence .

Hyte ve dragosun 9-10k olduğunu hatırlasana😂 ne günlerdi be
Dragos değilde hyte alınır bence birde MSI mlg var galiba ya oda ekranlı yada komple kızıl anime kızlı oda güzelde pahalı bence

Bu mw3 psunun incelemesi yoktu diye hatırlıyorum ama ben bakalı aylar oldu. Başka modeli incelemişler onu incelememişlerdi, oradan hareketle kötü psu olmadığınk düşünüyorum 7-8 k psu kadar iyi olmasada 4k için iyi
bana cazip gelende o oldu 4k ya psu 850w +80 gold sertifika

Evet buda güzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet buda güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,613
Üyeler
189,469
Son üye