raintherain
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 534
- Konu Sahibi Konu Sahibi
8khz yazıyor hocam 1k değilGaming gecekeribde bu ürün hep 3000 altına satılıyor ve bu 1k ürün 2500 tl bile etmez.
8khz yazıyor hocam 1k değilGaming gecekeribde bu ürün hep 3000 altına satılıyor ve bu 1k ürün 2500 tl bile etmez.
3 bin lira para harcayinca kimse babadan zengin olmuyor,ne alaka? dogru duzgun bir yerde ailecek yemek yesen bundan pahali zaten. insanların elinde kötü ekonomiden kaynaklı 2-3 tane hobi kaldi. onları da zorbalamayın bir zahmet. 3-4 sene kullanilacak ortalama üstü bir mouse için gayet normal bu fiyat.bizim gençlerde ne para var maşallah ya ben yıllardır çalışıyorum kirayı faturayı anca yetiştiriyorum burda çizgi film profil resmi acayip takma adlı liseli gençler milyarlarca mal alıyor ulan keşke bizde aileden şanslı olsaydık
"ROG Sorgu Oranı Artırıcı ile uyumludur"8khz yazıyor hocam 1k değil
Doğrudur detaylı incelemedim, bir yerde görüp paylaştım"ROG Sorgu Oranı Artırıcı ile uyumludur"
konusunu açtığınız üründen daha bir habersiniz. 8k için ek dongle almanız gerekiyor.
evet ben aldım53 dolarlık oyun veriyormuş doğru mu bu https://promotion.asus.com/tr/tr/resident-evil-requiem
Cuma gecesini bekleyip alıcam. 8k dongle 1400tl.evet ben aldım
3kya düşmüştü gaming gecesinde bence de bekleCuma gecesini bekleyip alıcam. 8k dongle 1400tl.
Bence iyi değil mousun casper/vestel versiyonu gibi düşün. Yerli üretim ondan fiyat ucuz.Sırf meraktan wraitth w1 freestyle aldım bakalım bunun ile aynı fiyat
Katılmıyorum hocam geldi bana QC kalitesi olsun yapı ve click kalitesi olsun çoğu çinli mousedan iyi. Tam 3000 TL olsa mesela asla çinli mouse alternatifine bakmamBence iyi değil mousun casper/vestel versiyonu gibi düşün. Yerli üretim ondan fiyat ucuz.