🔥İndirim Asus Rog Harpe Ace Mini 3.399 TL

bizim gençlerde ne para var maşallah ya ben yıllardır çalışıyorum kirayı faturayı anca yetiştiriyorum burda çizgi film profil resmi acayip takma adlı liseli gençler milyarlarca mal alıyor ulan keşke bizde aileden şanslı olsaydık
3 bin lira para harcayinca kimse babadan zengin olmuyor,ne alaka? dogru duzgun bir yerde ailecek yemek yesen bundan pahali zaten. insanların elinde kötü ekonomiden kaynaklı 2-3 tane hobi kaldi. onları da zorbalamayın bir zahmet. 3-4 sene kullanilacak ortalama üstü bir mouse için gayet normal bu fiyat.

resident evil requiem promosyonu için aldım, ürünü deniyorum 2 gündür kasa kalitesi gayet iyi taş gibi, claw tutuyorum genelde daha basık mouseları tercih ediyorum ama palm tutuş için gayet rahat, bataryası fazlasıyla iyi, 2-4-8k performanslarını bilemiyorum elimde dongle olmadığı için, skatezleri gayet iyi, bu fiyata değer mi bilemiyorum daha ucuza 8K ürünler varken, ama ürün kötü değil.

Asus rog gladius aimpoint gibi üst seviye serileri kullanma fırsatım oldu. Bir sene sonra tekerlek cırtladı. Garantiye gönderdim yaptırdım ama garanti süreci sorunsuz değildi.

Aynı şekilde mesela rog strix scope wireless klavyem var. Ben aldığımda piyasası 5 6 bin liraydı ben uyguna aldım. Ama böyle pahalı bir klavyede bir sene sonunda space tuşu sağa sola basık kalıyor. Kaymaz kauçuklar yerinden çıktı. W harfi silindi falan.

Klavyenin kauçuk ve silinen tuşu işe ilgili garanti ile iletişime geçtiğimde mailime dönüş yapmadılar. İki ürün de penta garantiliydi.

Şuan bu iki rog'u da kullanmıyorum. Bir daha rog da kullanmam 😅

Uzak durun. Gladius aimpoint ve keris aimpoint kullandım hisleri iyi ama switchler cok kısa sürede çift tıklatıyor teker bozuluyor. gittim aula mouse aldım his dandik ama performans ve dayanıklılık harikulade.

Bence iyi değil mousun casper/vestel versiyonu gibi düşün. Yerli üretim ondan fiyat ucuz.
Katılmıyorum hocam geldi bana QC kalitesi olsun yapı ve click kalitesi olsun çoğu çinli mousedan iyi. Tam 3000 TL olsa mesela asla çinli mouse alternatifine bakmam

Geri