❌İndirim Bitti! IPHONE 14 128GB 25.799,40 (OUTLET)

Bu @ayranli_tuz ile @Z5500 birbirinin değnekçisi. Kendi kendilerini pohpohluyorlar bir halt bildikleri yok.
Adam gelmiş "ben gördüğüme bakarım" diyor. Sanki arkadaş heimdall , onun gözünü referans alacağız.
Kağıt üstünde de, her yerde 15'in ekranı S25 FE'den daha iyi, bunu AI 'da doğrular. Bu arkadaşların tek derdi milletle münakaşaya girmek, işleri güçleri yok çoluk çocuk hepsi. O yüzden fazla kafaya takmıyorum ben, onların cahilliği benim hayatımı etkilemiyor.

@Z5500 sana tekrar bir cevap vereyim, "daha iyi ekrandan izledim" diye savunma yaptığın için, hala cahilliğin düzelmemiş.
İstersen, önünde 8K monitör olsun, 348348395 PPI 'i olsun, 66839Hz olsun ve yeryüzünde olmayan bir teknolojiyle donatılmış olsun.

İzlediğin video 1080P 30FPS olduğu sürece tek kar renk doğruluğu olur. Yani senin önündeki ekipmanının bir önemi yok. Bu yüzden iki telefonu canlı olarak yan yana koyup görmen lazım. Sen, belli ki görmemişsin. Bir halt bildiğin de yok, bedava bedava ötüyorsun :)

+ samsung'un renkleri daha canlı diyor üstte bir yerde arkadaş. Evet, sebebi iPhone 'daki TrueTone ayarının açık olması. Kapatırsan, aynı renkleri alırsın. Birinin renkleri daha canlı fakat birinin renkleri daha "DOĞRU".
Yani kullandığın telefondan, teknolojiden bihabersin. Bu kadar bilgisiz olup iddialaşmanız ilginç.
FE kullanmayıp gelip burada video üzerinden ekran karşılaştırıyorlar uğraşmaya değmez. Macbook Pro olsa kaç yazar bilgisiz olduktan sonra hiç cevap vermeye değmez böylelerine hocam. Kendini hep doğru sanıp deneyimlemeyen salaklardan olmaya gerek yok :D

FE kullanmayıp gelip burada video üzerinden ekran karşılaştırıyorlar uğraşmaya değmez. Macbook Pro olsa kaç yazar bilgisiz olduktan sonra hiç cevap vermeye değmez böylelerine hocam. Kendini hep doğru sanıp deneyimlemeyen salaklardan olmaya gerek yok :D
ben çözünürlük ppi yerine 60 yerine 120 hz daha önemli dedim sonuçta ppi değişince pil süresinde de çok fark oluyor yani kim neye ihtiyacı varsa ona göre kıyaslasın ama ppi ile pil denkleşiyor hz yüzünden s25 fe daha mantıklı kalıyor
bir de neden aralarında 20k fark olan 2 telefonu karşılaştırıyoruz ki s25+ ile iphone 15 karşılaştıralım

ben çözünürlük ppi yerine 60 yerine 120 hz daha önemli dedim sonuçta ppi değişince pil süresinde de çok fark oluyor yani kim neye ihtiyacı varsa ona göre kıyaslasın ama ppi ile pil denkleşiyor hz yüzünden s25 fe daha mantıklı kalıyor
bir de neden aralarında 20k fark olan 2 telefonu karşılaştırıyoruz ki s25+ ile iphone 15 karşılaştıralım
Ben FE ile kıyaslıyorum S25+'ın 15'in ekranını çift katlar döver zaten aksini iddia eden yok dostum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,235
Üyeler
190,177
Son üye
Baydırman2429
Geri