🔥İndirim YS MARKET YAĞLAR %50 İndirim

Benim 5lt yağ teslim edildi. Teşekkürler paylaşım için.

Hocam son durum nedir sizde? Ben sabah 07.00 civarlarında iki kez sipariş ettim, kupon kullanmıştım iptal geldi bana da. "Canlı Destek" hattına da ulaşamıyorum. Ürünleri alabilmek için son çare olarak mail adreslerine bu ürünleri bu fiyattan almak istediğimi, stokta var olarak gözükmesine rağmen sebepsizce iptal edildiğinden bahsettim.
Aradan bir tane onay geldi bana diğer telefondan deniyorum şimdi farklı saatlerde dene hocam kartı kaydet

İki tane 3 litre teneke , 2 tane 1 litre şişe ve 2 tane ayçiçek almıştım. Tenekelerin Tavsiye edilen tüketim tarihi 14 ve 19 Mart 2026. İki yıldır yatan tenekeler. Şişeler yeni. Stokta kalmamış şişelerden.

İade alamıyoruz diyorlar, direkt görüşmeyi kapatıyorlar. Bu nasıl bir saçmalık.
4. Müşteri temsilcisi, iade almıyorlar hiçbir şekilde. Birde görüşmeyi direkt kapatıyorlar üründe sorun yok deyip.

Ekler

• 1000013695.webp
    1000013695.webp
    639.9 KB · Hit: 61
  • 1000013696.webp
    1000013696.webp
    668.2 KB · Hit: 61
Son düzenleme:
İki tane 3 litre teneke , 2 tane 1 litre şişe ve 2 tane ayçiçek almıştım. Tenekelerin Tavsiye edilen tüketim tarihi 14 ve 19 Mart 2026. İki yıldır yatan tenekeler. Şişeler yeni. Stokta kalmamış şişelerden.

İade alamıyoruz diyorlar, direkt görüşmeyi kapatıyorlar. Bu nasıl bir saçmalık.
4. Müşteri temsilcisi, iade almıyorlar hiçbir şekilde. Birde görüşmeyi direkt kapatıyorlar üründe sorun yok deyip.
Geçmiş olsun hocam stok yapacağız diye taklaya getirdiler...

beyler zeytinyağları a-101 de yudum ve kırlangıç marka daha ucuz zaten kupon kullanmıcaksanız gerek yok almayın tett tarihi yakın ürün göndermişler hep ayçiçek kovalıyorumda stoğa düşmüyo 1 litrelik var sadece
IMG_6366.webp
IMG_6367.webp

Geri