RE9 paylaşımlı hesap alan varsa yardımcı olabilirmi?

Ayberk97

80+
Reaksiyon skoru
10
1772308653428.webp

hocamlar bildiğiniz üzere oyun 2.400 TL felandı bende klasik TR genci olarak böyle bir şeye başvurdum indirdikten sonra böyle bir hata alıyorum, internete baktım yok çözümü ilk defa benim başıma geliyormu ondan da emin değilim ya da başka bir oyun da bu hatayı verdiyse ve çözen varsa yardımcı olabilirmisiniz..

o hesapta birri oynuyor diye hata veriyor. bende senin gibi düşünüp aldım ama steam açıgıı kapatmış :D

steam hesabı şeklinde 80 100liraya satılıyor öylemi aldınız oyunu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o hesapta birri oynuyor diye hata veriyor. bende senin gibi düşünüp aldım ama steam açıgıı kapatmış :D
interneti kapatıp açarsan steami sorun olmuyor hala oynanıyor sorunsuz.

deneyeyim bakalım bir.

Denuvoya 5 den fazla kişi yüklenince böyle oluyordu diye hatırlıyorum. Ya gece geç vakitlerde bir dene yada 1 hafta sakinleşmesini bekle hesabın

Denuvoya 5 den fazla kişi yüklenince böyle oluyordu diye hatırlıyorum. Ya gece geç vakitlerde bir dene yada 1 hafta sakinleşmesini bekle hesabın
valla hocam yapay zekaya bile danıştım goodbydpi ile alakalı dedi sildim dpi'ı yine alınıyor anti tamper olarak geçiyormuş bu hata ama seinin bu dediğini ilk defa duydum satıcıya soracagım

aynen hocam 100 TL'ye almıştım

hocam çevrimdışı oynanınca sıkıntı yapmıyor steam ama niye şimdi yaptı anlamadım

Bende daha önce karşılaştım ama merak etme 1-2 güne düzeliyor seni otomatik olarak yelpaazenin dışında tutuyor ilk girenlerden olmadığından ama genelde 24-48 saat içinde otomatik çözülüyor
girdiğin gibi çevrimdışı moda al

valla hocam yapay zekaya bile danıştım goodbydpi ile alakalı dedi sildim dpi'ı yine alınıyor anti tamper olarak geçiyormuş bu hata ama seinin bu dediğini ilk defa duydum satıcıya soracagım

aynen hocam 100 TL'ye almıştım

hocam çevrimdışı oynanınca sıkıntı yapmıyor steam ama niye şimdi yaptı anlamadım
Oyuna girebilsem çevrimdışı yapacagimda ben de senin gibi giremiyorum. Oyunu bitirene kadar çıkmayacam :P

24 saat içinde sadece 5 farklı bilgisayar hesaba giriş yapıp oynayabilir. Ara ara deneyin, belki olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,583
Üyeler
190,768
Son üye
Riwi
Geri