Oyun Oynarken PC KAPANDI AÇILMIYOR

Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar merhaba ikinci el bir kasa almıştım 2 aydır sorunsuz oynuyorum bir gün birden oyun oynarken ekran gitti ve açılmadı bios pilini değiştirdim bi açılır gibi oldu hemen kapandı sonra ramleri temizledim taktım yine olmadı ekran kartını çıkarıp sistemi apu çalıştırdım yine olmadı işlemciyi çıkarıp pinlerine baktım bir sorun varmı diye bir sorun yoktu macunu yenileyip tekrar taktım. Multimetreyle psuyu ölçtürdüm değerleri gayet iyiydi. Sorun neden kaynaklanabilir bana anakart gibi geliyor ama işlemci olma ihitmali var mıdır?

Sistem özellikleri

MSI B450M PRO-M2 MAX
Ryzen 3 2200G
16 gb corsair ram
1650 super
500w silver 80+

Arkadaşlar merhaba ikinci el bir kasa almıştım 2 aydır sorunsuz oynuyorum bir gün birden oyun oynarken ekran gitti ve açılmadı bios pilini değiştirdim bi açılır gibi oldu hemen kapandı sonra ramleri temizledim taktım yine olmadı ekran kartını çıkarıp sistemi apu çalıştırdım yine olmadı işlemciyi çıkarıp pinlerine baktım bir sorun varmı diye bir sorun yoktu macunu yenileyip tekrar taktım. Multimetreyle psuyu ölçtürdüm değerleri gayet iyiydi. Sorun neden kaynaklanabilir bana anakart gibi geliyor ama işlemci olma ihitmali var mıdır?

Sistem özellikleri

MSI B450M PRO-M2 MAX
Ryzen 3 2200G
16 gb corsair ram
1650 super
500w silver 80+
Ve anakartın üzerinde cpu led ışığı beyaz şekilde sabit yanıyor power butonuna bastığımda kasanın fanları çalışıyor

Sistem özellikleri

MSI B450M PRO-M2 MAX
Ryzen 3 2200G
16 gb corsair ram
1650 super
500w silver 80+
güç geldiğinde sistem start alıyor ama goruntu gelmiyormu yoksa sadece fanlar donuyor sistem start almıyormu

Geri