850 bin tl İstanbul şehir içi kullanılacak otomatik araba önerisi

furkankong

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
390
Bütçe
850000
arkadaşlar kız kuzenim araba alacak öneri istedi sizce 850-900 bin arası önerebileceginiz araba var mı şehir içi kullanım için.

İ20, İ10 Clio 4; DCT şanzımanlılar. İ20 1.4 MPI, Clio 5 1.0 TCe (özellikle 2018'den yeni olsun); tork konventörlü.
Mümkünse tork konventörlü alın, DCT'lilerin bozulması daha kolay. DCT'nin çalışma mantığının öğrenilmeden kullanılmasını pek doğru bulmuyorum, özellikle kalabalık bir yerdeyseniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada Hyundai'nin yan çarı Kia Rio ve Picanto'yu eklemeyi unutmuşum, aynı konfigürasyonla bulunur.

Geçen sanayiye gittim arabanın silecekleri ve havuzlu paspasları için, usta öyle bir fiyat çekti ki şok oldum. Dedim kalsın usta ben bi internete bakayım. Trendyol'da birebir aynı markaları çok daha uygun fiyata buldum, sepete attım hemen. Aradığım herşeyi bulabiliyorum cidden, oto aksesuarı derya denizmiş içeride. Hatta birkaç ekstra bir şeylerde gördüm araba süsü vs onlarıda aldım. Kargom da iki günde eksiksiz geldi, kendim uğraştım yaptım üstüne bir de paramı sağa sola kaptırmadım.

arkadaşlar kız kuzenim araba alacak öneri istedi sizce 850-900 bin arası önerebileceginiz araba var mı şehir içi kullanım için.
Citroen ami hem elektrikli hem tasarruflu hem de tatliş mi tatlis tabi arabacik orasi ayri. Ama gidip fosil yakitli arabaya 900 verip ustune arizalariyla ugrasip bide her hafta benzin parasi bayilmaktan daha mantikli bence

Geçen sanayiye gittim arabanın silecekleri ve havuzlu paspasları için, usta öyle bir fiyat çekti ki şok oldum. Dedim kalsın usta ben bi internete bakayım. Trendyol'da birebir aynı markaları çok daha uygun fiyata buldum, sepete attım hemen. Aradığım herşeyi bulabiliyorum cidden, oto aksesuarı derya denizmiş içeride. Hatta birkaç ekstra bir şeylerde gördüm araba süsü vs onlarıda aldım. Kargom da iki günde eksiksiz geldi, kendim uğraştım yaptım üstüne bir de paramı sağa sola kaptırmadım.
aynı şekilde motorumun bi parçasını değiştirmeye 700 tl istedi gittim kendim yapay zeka ile hallettim gerçekten paraya toklar

Citroen c4 cactus nasıl arkadaşlar.
İ20, İ10 Clio 4; DCT şanzımanlılar. İ20 1.4 MPI, Clio 5 1.0 TCe (özellikle 2018'den yeni olsun); tork konventörlü.
Mümkünse tork konventörlü alın, DCT'lilerin bozulması daha kolay. DCT'nin çalışma mantığının öğrenilmeden kullanılmasını pek doğru bulmuyorum, özellikle kalabalık bir yerdeyseniz.

Bu arada Hyundai'nin yan çarı Kia Rio ve Picanto'yu eklemeyi unutmuşum, aynı konfigürasyonla bulunur.

2017 1.6 egea hb tavsiye ederim

doyoda yaris, arabaya su koymasina bile gerek yok o kendi halinde gider mis gibi araba

sanırım dediğiniz araç çok güzel de temiz yok 2021 modellerde o fiyata.
Olabilir hocam çok fazla bilmiyorum piyasayı ama arabanın kendisi müthiş.

Hocam oturduğunuz bölgeye yakın şöyle bir araç varsa değerlendirebilirsiniz.

Son düzenleme:
Olabilir hocam çok fazla bilmiyorum piyasayı ama arabanın kendisi müthiş.

Hocam oturduğunuz bölgeye yakın şöyle bir araç varsa değerlendirebilirsiniz.
hocam manuel değilde otomatik bakıyoruz İstanbul'da şehir içi rahat kullanım açısından.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,719
Üyeler
189,914
Son üye
coderift
Geri