furkankong
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 390
- Bütçe
- 850000
arkadaşlar kız kuzenim araba alacak öneri istedi sizce 850-900 bin arası önerebileceginiz araba var mı şehir içi kullanım için.
İ20arkadaşlar kız kuzenim araba alacak öneri istedi sizce 850-900 bin arası önerebileceginiz araba var mı şehir içi kullanım için.
Citroen ami hem elektrikli hem tasarruflu hem de tatliş mi tatlis tabi arabacik orasi ayri. Ama gidip fosil yakitli arabaya 900 verip ustune arizalariyla ugrasip bide her hafta benzin parasi bayilmaktan daha mantikli bencearkadaşlar kız kuzenim araba alacak öneri istedi sizce 850-900 bin arası önerebileceginiz araba var mı şehir içi kullanım için.
aynı şekilde motorumun bi parçasını değiştirmeye 700 tl istedi gittim kendim yapay zeka ile hallettim gerçekten paraya toklarGeçen sanayiye gittim arabanın silecekleri ve havuzlu paspasları için, usta öyle bir fiyat çekti ki şok oldum. Dedim kalsın usta ben bi internete bakayım. Trendyol'da birebir aynı markaları çok daha uygun fiyata buldum, sepete attım hemen. Aradığım herşeyi bulabiliyorum cidden, oto aksesuarı derya denizmiş içeride. Hatta birkaç ekstra bir şeylerde gördüm araba süsü vs onlarıda aldım. Kargom da iki günde eksiksiz geldi, kendim uğraştım yaptım üstüne bir de paramı sağa sola kaptırmadım.
İ20, İ10 Clio 4; DCT şanzımanlılar. İ20 1.4 MPI, Clio 5 1.0 TCe (özellikle 2018'den yeni olsun); tork konventörlü.
Mümkünse tork konventörlü alın, DCT'lilerin bozulması daha kolay. DCT'nin çalışma mantığının öğrenilmeden kullanılmasını pek doğru bulmuyorum, özellikle kalabalık bir yerdeyseniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada Hyundai'nin yan çarı Kia Rio ve Picanto'yu eklemeyi unutmuşum, aynı konfigürasyonla bulunur.
930 bandında temiz bulabilirse peugeot 208 öneririm. 1.5 BlueHdi ve EAT8 akar.arkadaşlar kız kuzenim araba alacak öneri istedi sizce 850-900 bin arası önerebileceginiz araba var mı şehir içi kullanım için.
sanırım dediğiniz araç çok güzel de temiz yok 2021 modellerde o fiyata.930 bandında temiz bulabilirse peugeot 208 öneririm. 1.5 BlueHdi ve EAT8 akar.
Olabilir hocam çok fazla bilmiyorum piyasayı ama arabanın kendisi müthiş.sanırım dediğiniz araç çok güzel de temiz yok 2021 modellerde o fiyata.
Hocam oturduğunuz bölgeye yakın şöyle bir araç varsa değerlendirebilirsiniz.arkadaşlar kız kuzenim araba alacak öneri istedi sizce 850-900 bin arası önerebileceginiz araba var mı şehir içi kullanım için.
hocam manuel değilde otomatik bakıyoruz İstanbul'da şehir içi rahat kullanım açısından.Olabilir hocam çok fazla bilmiyorum piyasayı ama arabanın kendisi müthiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam oturduğunuz bölgeye yakın şöyle bir araç varsa değerlendirebilirsiniz.