Bir ürün iade ederken kargolama hakkında

Yozgatlııı

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,525
Dostlar N11 üzerinden MSI A650Bnl model PSU aldım, satıcı bana yazısız düz dikdörtgen karton kutuda gönderdi. PSU kutusu yoktu, PSU direkt patpata sarılı ve patpatın içinde 2 adet kağıt olmak üzere (kullanma kulavuzu vs.) çıktı.

Bende aynı şekil gelen kutunun içine patpata sarıp koydum, kargo faturası vs. Hakkında şeyler patpatın üstünde yazılı, kutu üstünde gözükmüyor sıkıntı olur mu? Yani satıcı ne yaptıysa onu yaptım sadece.

Ekler

• IMG_20260302_011542.webp
    IMG_20260302_011542.webp
    231.3 KB · Hit: 34
Hak ettiğini bulmuş deriz 👍 Sorun olmaz.

Bazı yerlerde gördüm kutusuz PSU satılıyordu aynı kutusuz işlemci gibi siz de böyle bir linkten almış olabilir misiniz acaba?

Bazı yerlerde gördüm kutusuz PSU satılıyordu aynı kutusuz işlemci gibi siz de böyle bir linkten almış olabilir misiniz acaba?
Yok ben sadece patpat üstündeki yazıların (kargo adresi fatura vs.) kutunun dışında yazmamasına şaşırdım dümdüz boş kutu dışardan. Ürün bu. https://www.n11.com/urun/msi-mag-a650bnl-650-w-power-supply-59260985?magaza=gamerzone
Post automatically merged:

Yok ben sadece patpat üstündeki yazıların (kargo adresi fatura vs.) kutunun dışında yazmamasına şaşırdım dümdüz boş kutu dışardan. Ürün bu.
Hak ettiğini bulmuş deriz 👍 Sorun olmaz.
Umarım olmaz bakalım

Kutusuz yollayan satıcımı yeni adetmi bu şimdi düşünmeden iade ver geç.

Yok ben sadece patpat üstündeki yazıların (kargo adresi fatura vs.) kutunun dışında yazmamasına şaşırdım dümdüz boş kutu dışardan. Ürün bu. https://www.n11.com/urun/msi-mag-a650bnl-650-w-power-supply-59260985?magaza=gamerzone
Post automatically merged:

Yok ben sadece patpat üstündeki yazıların (kargo adresi fatura vs.) kutunun dışında yazmamasına şaşırdım dümdüz boş kutu dışardan. Ürün bu.

Umarım olmaz bakalım
1772453973891.webp
Yorumlara bakıyor musunuz alırken ?

Geri