🔥İndirim Pg27UCDM 4K 240Hz Oled Monitör 55.999₺(Peşine 9 Taksit)

Bunu alan 5090 da almak zorunda. Diğer kartlar kurtarmaz kusura bakmayın potansiyeli kullanamadiktan sonra boşa para gibi

bu fiyata 240hz bi bana mı az geliyor

Gigabyte'in modeli ile arasinda fark var mi panel acisinda? Gigabyte tandem oled diyor. Eger cok fark yoksa 16 bin tl daha fazla vermeye deger mi Asus icin bilemiyorum.

PG27UCWM trueblack woled mi olacak

Gigabyte'in modeli ile arasinda fark var mi panel acisinda? Gigabyte tandem oled diyor. Eger cok fark yoksa 16 bin tl daha fazla vermeye deger mi Asus icin bilemiyorum.
Aynı panel. Biri Asus diğeri gigabye işte. Asusun kalibrasyonu ve osd menüsü biraz daha iyi. Aradaki farka değmez.

5090 240 fps vermiyor bile?
Saçma sapan görselliğe hiç bir faydası olmayan ayarları kısarsan bal gibi veriyor. Rekabetçi oyunlarda RTX i ya da yüksek gölge, yansıma ayarlarını kim ne yapsın? ben 4080 ile 4K da yüksek ayarlarda 100+ FPS alıyorsam 4090 ı olan adam da bal gibi 240 FPS alır. Ayrıca FG denen bir olay da var rekabetçi olmayan oyunlarda tüm ayarları gırtlağa kadar sona çeksen bile çok yüksek FPS ler veriyor. Sahte FPS goygoyu da yapmayın bir zahmet FG akıcılığı bariz şekilde artırıyor bizzat kullanıyorum farkını da net şekilde görüyorum.

Bie gün 4k 32" dene seveceksin :)
32 çıktıktan sonra 1 sene bekledik 27" monitörü. Tercih meselesi bende bedava verseler 32" monitör kullanmam PG27UCDM candır :)

Bunu alan 5090 da almak zorunda. Diğer kartlar kurtarmaz kusura bakmayın potansiyeli kullanamadiktan sonra boşa para gibi
Mfg ile akiyo.
5090 tabi ki daha iyi olur 5070 ti da yetiyo.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayni panel ama dp2.1 vs dp1.4 muahbbeti mevcut.
Dp1.4 saf performansta 4k 240hz veremiyor.
Dsc denilen bir sıkıştırma kullanıyor.
Çoğu kişi ben dahil bu farkı anlamıyoruz.
Pg27UCDM ise dp2.1 kullanıyor.
Native 4k 240hz verebiliyor.
Bu sebeple bu muhabbete takılanların tercihi oluyor.

bu fiyata 240hz bi bana mı az geliyor
Tercih meselesi.
240hz 4k'da şuan en iyisi.
720p'de 1000hz veren monitörlerde var.
Herkesin tercihi farklı.

PG27UCWM trueblack woled mi olacak
Evet.

Aynı panel. Biri Asus diğeri gigabye işte. Asusun kalibrasyonu ve osd menüsü biraz daha iyi. Aradaki farka değmez.
Bence de 2k fazla verip gigabyte alinmazdi.
37'ye Asus yeterli parasının hakkını veriyor 😁.

Monitölerin GTA 6'sı.
Bana göre paranın alabileceği en iyi monitör.
Ziraat, World, Bonus, Axess, Maxiumum, Paraf kartlara 9 taksit var.
Daha çıkmadı o zaman piyasaya ,ne zaman çıkacağı da belirsiz GTA6 dediğine göre😂Şaka bir yana çok güzel monitör alacak arkadaşlara hayırlı olsun.

Mfg ile akiyo.
5090 tabi ki daha iyi olur 5070 ti da yetiyo.

Ayni panel ama dp2.1 vs dp1.4 muahbbeti mevcut.
Dp1.4 saf performansta 4k 240hz veremiyor.
Dsc denilen bir sıkıştırma kullanıyor.
Çoğu kişi ben dahil bu farkı anlamıyoruz.
Pg27UCDM ise dp2.1 kullanıyor.
Native 4k 240hz verebiliyor.
Bu sebeple bu muhabbete takılanların tercihi oluyor.
5000 serisi dışında DP 2.1 kullanan Nvidia kart yok. 4090 da bile DP 2.1 yok, 5050 de 3 tane DP 2.1b var :kekw:

5000 serisi dışında DP 2.1 kullanan Nvidia kart yok. 4090 da bile DP 2.1 yok, 5050 de 3 tane DP 2.1b var :kekw:
4090'ı çıkarıyorum bi monitöre 55k veren kişi de zaten 5000 serisi vardır :d.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,719
Üyeler
189,914
Son üye
coderift
Geri