EA Hesabım Çalındı ve Kalıcı Ban Sorunu

Eymenzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
492
dostlar merhaba yakın zamanda xbox baglı olan ea hesabım calınmıstı destek ile yaklasık 2 saat kadar konusarak hesabı geri aldım ama suandada hesapta kalıcı ban var aldıgımdan beri xboxdan ea oyunlarına giremiyorum baglantıyı kaldırda diyemiyorum hesap yasaklı diye destke sayfasına gittim ama hiç bir sekilde canlı destege veyahut baska bir seye ulasamadım

EA support mu? Hım ubisoft ve EA'nin desteği kolay ulaşılıyor diye biliyorum. Xbox destek diyorsan onu bilmiyorum.

Başka EA hesabı açman gerekebilir. Aç oradan supporta yaz etiket ID fln ver, onlar siz olduğunu doğrulamak için e postaya mail fln atar. Öyle akar olay
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ancak ban veya başka bir şey açarlar mı bilmem, sırf bir kez daha al diye her şeyi yapacak firma gibi geliyor bana😂

Başka EA hesabı açman gerekebilir. Aç oradan supporta yaz etiket ID fln ver, onlar siz olduğunu doğrulamak için e postaya mail fln atar. Öyle akar olay
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ancak ban veya başka bir şey açarlar mı bilmem, sırf bir kez daha al diye her şeyi yapacak firma gibi geliyor bana😂
hesabı aldımda calan lavuk ne yaptıysa o yuzden banlanmıs benlik degil

Geri