XanthiN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 848
Fiyatına göre üst düzey. Görsem alabilirdim muhtemelen. @thepublicman hocamın müthiş katkıları için teşekkürler.Ekran çok güzel.
Fiyatına göre üst düzey. Görsem alabilirdim muhtemelen. @thepublicman hocamın müthiş katkıları için teşekkürler.Ekran çok güzel.
Hem iş hem oyun için baya iyi gibi tek eksisi adaptörün 150w olması gibi duruyor kağıt üstünde onu sorun yaratan içinde 60k lık cihaz mantıklıydı
İade sebebi fiyat düşüklüğü yap belki aradaki farkı verirler hocam aynı trendyol satıcısından aldığın için örnekleri vardı daha önceEkran çok güzel, 67kya aldığım için yarın iadesini yapacağım. Belki tekrar bir fırsat gelir![]()
İade kodu oluştuktan sonra aradaki farkı nasıl veriyorlar hocam, müşteri temsilcisi ile iletişime geçmem mi gerek?İade sebebi fiyat düşüklüğü yap belki aradaki farkı verirler hocam aynı trendyol satıcısından aldığın için örnekleri vardı daha önce
Aslında RTX 5070 başlı başına eksi bir GPU 8GB VRAM yüzünden çok geleceğe yönelik değil ama bu fiyata kimse hayır demez. 255H işlemci, 255HX'e göre 1/3 oranında yavaş olmasına karşın gayet yeterli. 24 GB RAM'in de tek slot olması ilerisi için müthiş.Hem iş hem oyun için baya iyi gibi tek eksisi adaptörün 150w olması gibi duruyor kağıt üstünde onun içinde 60k lık cihaz mantıklıydı
iki ayrı segment çıkarmalarını beğendim her firma yapmalı
![]()
HP OMEN Slim Gaming 16-AN0025NT Intel Core Ultra 7-255H 24GB 1TB SSD RTX5070 240Hz DOS 16
OMEN Slim Gaming 16-AN0025NT Intel Core Ultra 7-255H 24GB 1TB SSD RTX5070 240Hz DOS 16www.trendyol.com
90+15 105W ekran kartı olması lazım
fena değil ram 32 ya da 24 olsa net alınabilir derdim ekran kartı kaç w ona bakmadımBu cihaz nasil f/p mi kral![]()
ACER Nitro V 17 AI AMD Ryzen 7-260 16GB 1TB RTX5070 17.3
Nitro V 17 AI AMD Ryzen 7-260 16GB 1TB RTX5070 17.3ty.gl
95 yaziyor duşuk gibi 95+ sida yok dumduz 95fena değil ram 32 ya da 24 olsa net alınabilir derdim ekran kartı kaç w ona bakmadım
battery life fenaymış video da 12 saat baya iyi, drain problemi kronik değilse sıkıntı yokLaptop incelemesi içinburadan ulaşabilirsiniz. Bu kasanın soğutması gerçekten başarılı, 90W Slim modelinde battery drain problemi var onu da linkteki incelemeden görebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
255h işlemci i7 13 ayarındamı muadili hangi işlemciAslında RTX 5070 başlı başına eksi bir GPU 8GB VRAM yüzünden çok geleceğe yönelik değil ama bu fiyata kimse hayır demez. 255H işlemci, 255HX'e göre 1/3 oranında yavaş olmasına karşın gayet yeterli. 24 GB RAM'in de tek slot olması ilerisi için müthiş.
Adaptör olayı için, dışardan güçlü adaptör alınsa destelemez mi? Battery drain varsa can sıkar.
Drain varsa oyundami belli olurbattery life fenaymış video da 12 saat baya iyi, drain problemi kronik değilse sıkıntı yok
255h işlemci i7 13 ayarındamı muadili hangi işlemci
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Drain varsa oyundami belli olur