🔥İndirim MSI MAG CoreLiquid I240 240mm Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu 3399 tl Amazon

nedenki Aralık 2025'den beri en düşük fiyata inmiş?

Kullanıyorum memnunum ama 2700 lü rakamlara satıldı bide steam 20 dolar cüzdan kodu hediyesi vardı şu an var mı bilmiyorum, eğer varsa yine alınabilir sessiz çalışıyor.

Bundan daha iyi soğutan, daha sessiz çalışan ve 10 kat daha uzun ömürlü hava soğutmalar var. Hem de daha uyguna.

Arkadaşın attığı link sıvı soğutma. Siz hava soğutmadan bahsediyorsunuz. 🤔

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Zleh
Öncelikle arkadaşın attığı link sıvı soğutma. Siz hava soğutmadan bahsediyorsunuz. Elma ile armut kıyaslaması gibi 🤔

Linkteki üründen daha iyi soğutan, daha sessiz çalışan ve 10 kat daha uzun ömürlü bir sıvı soğutma öneriniz var mı?
Şahsen bunu alacağıma hocam, Thermalright Peerless Assassin 120 Se alırım. Hem 1300 lira cebimde kalır hem daha uzun ömürlü bir şey almış olurum.

Şahsen bunu alacağıma hocam, Thermalright Peerless Assassin 120 Se alırım. Hem 1300 lira cebimde kalır hem daha uzun ömürlü bir şey almış olurum.
Tercih meselesi hocam. İşlemcinize göre hava soğutma işinizi görüyorsa öyle tercih edebilirsiniz tabii ki. Performanslı işlemciler sıvı soğutma ile anlık pik değerlerinde daha iyi sonuçlar elde ediyorlar.

Son düzenleme:
Kullanıyorum memnunum ama 2700 lü rakamlara satıldı bide steam 20 dolar cüzdan kodu hediyesi vardı şu an var mı bilmiyorum, eğer varsa yine alınabilir sessiz çalışıyor.
40 dolar vardı 2700e aldım 1100e geldi.

Tercih meselesi hocam. İşlemcinize göre hava soğutma işinizi görüyorsa öyle tercih edebilirsiniz tabii ki. Performanslı işlemciler sıvı soğutma ile anlık pik değerlerinde daha iyi sonuçlar elde ediyorlar.
Katılıyorum hocam ,konudakide yetersiz oluyor maalesef,performanslı bir işlemciye 240mm soğutucu takmam şahsen, Bir ara stem cüzdan kodu veriyorlardı bu soğutucunun yanına o şekilde almak mantıklı oluyordu. Ama şuanki fiyatı pahalı 360mm deepcolun soğutucusu var bu fiyata.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,235
Üyeler
190,177
Son üye
Baydırman2429
Geri