Renault Fluence icon aldık iyi midir?

Eski model hocam symbollere bakın 800-900 lira yazıyorlar. Ediyor mu sizce? Focus - astra - egea - belki megane4 alabilecekken
1.5 Dizel varken ve bu kadar düşük kilometredeyken neden 200 300 Bin Tl fazladan vereyim ki bence arkadaşın babası çok iyi düşünmüş bunu alırken hem geniş hemde kasasına göre bir çok işlev barındırıyor.

1.5 Dizel varken ve bu kadar düşük kilometredeyken neden 200 300 Bin Tl fazladan vereyim ki bence arkadaşın babası çok iyi düşünmüş bunu alırken hem geniş hemde kasasına göre bir çok işlev barındırıyor
200-300 fazla vermiceksin ki zaten bu paralara da var saydığım modeller abartısız kmlerde

1.5 Dizel varken ve bu kadar düşük kilometredeyken neden 200 300 Bin Tl fazladan vereyim ki bence arkadaşın babası çok iyi düşünmüş bunu alırken hem geniş hemde kasasına göre bir çok işlev barındırıyor.
Ayriyaten aynı araçın 200 000 km sini 800 000 Tl'ye ilana koymuşlar bence iyi bir tercih olmuş

fiyatına kesinlikle değmez

Bence o kadarda tuzlu değil ya çünkü araçın kendisi sağlam hem km düşük ama yinede biraz daha aza alınabilirdi
Yani evet aynı özellikte emsallerine bakınca normal fiyat ama tabii ki genel düşününce pahalı buda piyasa yüzünden işte

Ayriyaten aynı araçın 200 000 km sini 800 000 Tl'ye ilana koymuşlar bence iyi bir tercih olmuş
Öyle bakmamak gerekiyor ama hocam ilan fiyatını isteyen istediği fiyata koyar önemli olan alıcı çıkması, satabilmesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Megane 4 için diyorum ilanlarda 1 milyon veya daha üstüne var
Megane 4 için fark ettiysen belki yazdım , bulunabilirse manasinda

Bence o kadarda tuzlu değil ya çünkü araçın kendisi sağlam hem km düşük ama yinede biraz daha aza alınabilirdi
Kaput değişen hocam . Tertemiz bir araba olsaydı belki bi nebze daha okeydi ama şuan değil bence

Öyle bakmamak gerekiyor ama hocam ilan fiyatını isteyen istediği fiyata koyar önemli olan alıcı çıkması, satabilmesi

Megane 4 için fark ettiysen belki yazdım , bulunabilirse manasinda

Kaput değişen hocam . Tertemiz bir araba olsaydı belki bi nebze daha okeydi ama şuan değil bence
Hocam değişeni var diye de bu kadar öldürmeyin lütfen ya

Hocam değişeni var diye de bu kadar öldürmeyin lütfen ya
Öldürmekle alakası yok ki konuştuğumuz araba 10 yıllık fluence kmsi düzgün diye bu paraları vermek mantıklı değil

Hem 84 binde hemde acayip sağlam bir Dizel motora bunu nasıl diyebildiniz aklım almıyor valla hocam
Aynı paraya daha iyileri var birader. Bu aracı sattığında kaça satacaksın? Ayrıca her şey km değil dci motorda km bakmanın pek anlamı yok ölümsüz neredeyse. Clio 4 dci var bende 500 binde daha anahtar vurulmadı motora. İlanlarda da 900 bine kadar dayanan dcilar var.
Km düşük diye çağ dışı araç alacağıma km yi biraz yükseltir mantıklı bir şeye binerim. Fluence dediğinde ne sağlamlık var ne sürüş keyfi var ne donanım var.
Daha sana çok eksi söylerim de konu sahibi adam almış artık moralini bozmayalım sadece o paraları etmez bunu bilelim yeter.

Yanlış anlama ama ben bu ilanları görünce bir fluence a 1M para kim veriyor ki bu fiyata yazıyorlar diye düşünürdüm demek ki senin gibi düşünenler varmış.

Geri