Selamlar kasim indirimindeydi sanirim abdullah abi paylasmisti bi kahve makinasi indirime girmisti markasi modeli neydi acaba birde kullanan varmi
Sanki buydu;
bu markanın kapsül kahve makinesini aldım 3600e peşin 3 taksit fiyatına göre çok iyiSanki buydu;
![]()
Fressi Espresso Latte Cappuccino Kahve Makinesi Süt Köpürtücülü 20bar Basınçlı 1,2lt Em-01 Ristretto - Fiyatı, Yorumları
Espresso Latte Cappuccino Kahve Makinesi Süt Köpürtücülü 20bar Basınçlı 1,2lt Em-01 Ristretto Fiyatı, Yorumları - Trendyolty.gl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama bu kullandığı da olabilir emin değilim.
Yok bu degil hocam. Dokunmatik ekrani vardi ya . Sepetteydi silinmis ismide aklima gelmedi hepsi burada uzerindeydiSanki buydu;
![]()
Fressi Espresso Latte Cappuccino Kahve Makinesi Süt Köpürtücülü 20bar Basınçlı 1,2lt Em-01 Ristretto - Fiyatı, Yorumları
Espresso Latte Cappuccino Kahve Makinesi Süt Köpürtücülü 20bar Basınçlı 1,2lt Em-01 Ristretto Fiyatı, Yorumları - Trendyolty.gl
Ama bu kullandığı da olabilir emin değilim.
Buydu;Yok bu degil hocam. Dokunmatik ekrani vardi ya . Sepetteydi silinmis ismide aklima gelmedi hepsi burada uzerindeydi
Hocam valla buda degil yaBuydu;
Bende bunun 5000 olanı var. Kasım'da almıştım 16'ya.
Bulabildinizmi acaba ya bakindim bulamadimBuydu;
Bende bunun 5000 olanı var. Kasım'da almıştım 16'ya.
Bulamadım hocam.Hocam valla buda degil ya6 bine mi ne dusmustu
Bulabildinizmi acaba ya bakindim bulamadim
Bulamadım hocam.
Fressi em 02 hocam aldım kullanıyorum ben memnunum gayetHocam valla buda degil ya6 bine mi ne dusmustu
Bulabildinizmi acaba ya bakindim bulamadim
fressihome.com
Allah razi olsun hocamFressi em 02 hocam aldım kullanıyorum ben memnunum gayet
Kahve makinesinin tasarımı, kullanımı ve fiyatı hoşuma gitti. Kendi sitelerinde 5.694 TL’ye düşmüş ancak markayı genel olarak bilmiyorum. Kullanan ya da deneyen var mı? Bu fiyatlara önerebileceğiniz alternatif kahve makinesi var mı?
![]()
Fressi EM-02 Urban 1,5L 20Bar Tam Otomatik Kahve Lacivert Espresso Makinesi
Ürün Açıklaması Kahve tutkunları için tasarlanmış olan bu 20 Bar profesyonel basınçlı otomatik kahve makinesi, evde barista kalitesinde kahve deneyimi sunma amacıyla geliştirilmiştir. Fressi’nin EM-02 Urban modeli, 1350W gücündeki yüksek basınçlı ULKA pompası ve Thermoblock ısıtma sistemi ile...fressihome.com
- YigitE
- Cevaplar: 3
- Forum: Yurt İçi Alışverişi