9070xt ve 5070 arasındayım yardım

fiyat olarak 5070 çok daha avantajlı. ama bana 16 ram yeter 1000w psuyada gerek yok derseniz daha performanslı olan 9070xtli kasayıda alabilirsiniz. ama ben olsam 5070li olanı alırım 16 ramin tanesi 10k olmuş zaten.

öncelikle 5070 li sistem alınmax parçları leş. 9070xt li sistem de sana kalmış amd ekran kartına kabulsen anakartını yükseltip alabilirsin ram i falan güzel. işlemciyi 7500f e çekip anakartı yükseltebilirsin. 7600 ile 7500f aynı şeyin laciverti zaten

rx9070xt li sistem daha mantıklı gibi, bende Saphire Pulse modeli olanı kullanıyorum ama Gigabyte ın bu modelinde çok şikayet vardı ben o yüzden almamıştım. Diğer bir tavsiye bu sistemdeki işlemci soğutucu sizi yaz mevsiminde üzer daha iyi bir soğutucu almalısınız eğer pbo açacaksanız. Bitfenix in Psu genelde cool wine problemi var baya rahatsız ediyor sessiz ortamda ben 750w olanı almıştım corsair ile değiştirdim

öncelikle 5070 li sistem alınmax parçları leş. 9070xt li sistem de sana kalmış amd ekran kartına kabulsen anakartını yükseltip alabilirsin ram i falan güzel. işlemciyi 7500f e çekip anakartı yükseltebilirsin. 7600 ile 7500f aynı şeyin laciverti zaten
Daha yazı yazmayı bilmeyip parçaları leş demişsiniz hangi parçası leş acaba aydınlatırsanız bizde öğrenelim.

9070xt

@uumutsimsekk ben 5070li sistemi aldım bugun elime geçti kurulumunu yaptım taş gibi sistem testlerini de yaptım. Bi sorunuz olursa cevaplayabilirim 5070'li sistemin parçalarını ayrı ayrı topladığımda 80-82k gibi bi fiyat çıkıyordu 32ram 7600 5070 tek başına 54k küsür yapıyor zaten. 1000w psu ve sıvı soğutmanın olması çok iyi çalışırken hiç ses duymuyorsunuz.

Daha yazı yazmayı bilmeyip parçaları leş demişsiniz hangi parçası leş acaba aydınlatırsanız bizde öğrenelim.
tam olarak yazdığım şeyin neresinde sorun var. sadece alınmaz yazarken hızlı yazdığımdan z yerine yanındaki x e başmışım. kendin aldın diye kudurmuşsun ağzın köpüklenmiş önce onu bi sil. 5600mhz cl38 ram koymuşlar geçen sefer daha leş bi ram koymuşlardı elde kalan ne varsa kitliyolar bu sistemlerde. ekran kartı da palit ve soğutmasından şikayetçi olanlar var. fiyatı da 7600 için pahalı

tam olarak yazdığım şeyin neresinde sorun var. sadece alınmaz yazarken hızlı yazdığımdan z yerine yanındaki x e başmışım. kendin aldın diye kudurmuşsun ağzın köpüklenmiş önce onu bi sil. 5600mhz cl38 ram koymuşlar geçen sefer daha leş bi ram koymuşlardı elde kalan ne varsa kitliyolar bu sistemlerde. ekran kartı da palit ve soğutmasından şikayetçi olanlar var. fiyatı da 7600 için pahalı
haklı bir yorum olmuş . kalan parçaları koymuşlar sisteme

haklı bir yorum olmuş . kalan parçaları koymuşlar sisteme
arkadaş almış diye saldırıyo da yani boş yorum yapmadım geçen sefer de 5200mhz mi 5600mhz di cl46 berbat bi ram vardı. bu sefer biraz daha iyi ama yine elde kalan alınmayacak bi ram. ekran kartı en ucuzu. az önce bi arkadaş atmıştı 7500x3d asus 5070li sistem. tmama 16gb onun ram i ama 600mhz cl30. bu sistemdeki 32gb ram da kat kat iyi

Aynen kanka haber edersin gigabyte 9070xt ile hiç şikayet duymadım ben. Bu sistemin aynısını GG'den 67k ya almıştım gittim iade ettim hostpotu görünce de arkadaşa incehesap oem sisteminde iade almayınca iadesini sen yap tamammı.
B840 anakart koymuşlar bide yazık. Benimkinde b650 vardı ona rağmen geri vermiştim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,283
Üyeler
189,821
Son üye
Yunus12..
Geri