Wordpress eklentileri güncelledikten sonra kritik bir hata oluştu diyor

Reaksiyon skoru
24
Merhabalar, PHP sürümü eski diye uyarı aldım o yüzden dolayı güncellemeye çalışıyordum. Wordpress sitesinde işlemden önce bütün eklentileri güncelleyin diyordu ben de güncelledim sonra böyle bir hata almaya başladım. Yedeğim var ama wp-admin sayfasına giremiyorum sorunla daha önceden de karşılaşan varsa yardımcı olursa sevinirim.

1772096730958.webp

php sürümünü yükselttiniz mi? Sonrasında manuel cache temizliği yapın dosyalardan.

php sürümünü yükselttiniz mi? Sonrasında manuel cache temizliği yapın dosyalardan.
PHP sürümü ile ilgili hata mesajı vardı bende yükseltmek için wordpress sitesindeki talimatlardan ilerliyordum, eklentileri güncelleyin yazıyordu güncelledikten sonra bu şekilde oldu

cpanel varsa oradan php ile ilgili ayarlar sayfası var php belki eski 7.x sürümde kalmıştır, onu 8.2 yapmayı deneyin. ancak hostinge göre değişebiliyor nasıl göründüğü.

PHP sürümü ile ilgili hata mesajı vardı bende yükseltmek için wordpress sitesindeki talimatlardan ilerliyordum, eklentileri güncelleyin yazıyordu güncelledikten sonra bu şekilde oldu

Geri