🔥İndirim DJI Osmo Mobile 7 | Türkiye Karacasulu Garantili | 3.662 TL

link yok

Trendyol ve amazonda 3.812 TL
Amazon mobil uygulamasından alırsanız 150TL kupon var 3.662TL ye geliyor
İstanbul'da okurken pandemi için Ankara'ya döndüğümde Ankara'da almıştım 3 olanını. Hayalim boğazda yürüyüş için videolar çekip YT kanali açmaktı.
Baktım gidemiyorum sattım. Hayal olarak kaldılar...

İstanbul'da okurken pandemi için Ankara'ya döndüğümde Ankara'da almıştım 3 olanını. Hayalim boğazda yürüyüş için videolar çekip YT kanali açmaktı.
Baktım gidemiyorum sattım. Hayal olarak kaldılar...
bende araç videolarını çekmek için aldım kullanabiliriz inşallah :D

Amazon depodan 7p olanı aldım ama kullanımı zor geldi. Bu sebeple iade ettim. Fiyat çok iyi.

Amazon'da kupon bende yok bu arada. Kişiye özel olabilir.

Amazon depodan 7p olanı aldım ama kullanımı zor geldi. Bu sebeple iade ettim. Fiyat çok iyi.

Amazon'da kupon bende yok bu arada. Kişiye özel olabilir.
mobil uygulamada ilk siparişe özel
fiyatta uzun zamandır takip ediyordum 4.100 4.300 arasıydı ilk kez bu kadar indirim oldu 2025 ekim kasım fiyatlarına gerilemiş

shenzhenden 400 yuan yani 2500 tl ye aldım geçen hafta arada çok fark yokmuş, kullanımı biraz zor geldi ve sadece telefon uygulaması üzerinden sağlıklı çalışıyo , telefona bağlamadan işlevsiz gibi geldi .

bende araç videolarını çekmek için aldım kullanabiliriz inşallah :D
Araç içi değil sanırım değil mi genel tanıtım videosu gibi diyorsunuz. Ben işim gereği sık sık yurtdışında araç kullanıyorum. Gittiğim yerlerde yolu çekmek istiyorum aslında ama buna uygun nasıl bir cihaz alabilirim acaba emin değilim.

çok iyi olmuş keşke bütün iadeler bu şekilde red edilse.

Ekler

• iade.webp
    iade.webp
    17.2 KB · Hit: 92
Son düzenleme:
Araç içi değil sanırım değil mi genel tanıtım videosu gibi diyorsunuz. Ben işim gereği sık sık yurtdışında araç kullanıyorum. Gittiğim yerlerde yolu çekmek istiyorum aslında ama buna uygun nasıl bir cihaz alabilirim acaba emin değilim.
sosyal medyada araç dışı detayı ve yolda hareket halinde ki çekimler için aldım

bende aldım ama iyi mi yaptım çekim yapacağım cihaz 14 pro

bende aldım ama iyi mi yaptım çekim yapacağım cihaz 14 pro
şimdi mi aldınız 14 pro nun kamerası güzel cihazda da nesne takiibi gibi güzel özellik var araç videosu çekimi yapan herkes giimbal kullanıyor zaten güle güle kullanın şimdiden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,724
Üyeler
190,797
Son üye
rarepeeker
Geri