🔥İndirim Lian Li UNI FAN TL Wireless LCD 120 Reverse 3x Beyaz 7.832,00 TL

achardir

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
526
Genelde ortalama 9.000 civarına satılıyor. Ben bile 4 ay önce 7100'e almıştım. Güzel fandır. LCD'si hoştur. Yeni çıkacak olan versiyonundan sonra fiyatlar muhtemelen biraz daha düşecektir. Ama Güzel fırsat. Pckolik biraz sıkıntılı bir firma ama ben de burdan almıştım. Adamlara faturuma zor bela güç kestirttim. Fatura falan yollamıyorlar. Üründe bir problem yaşarsanız muhattap bulamıyorsunuz pckolikte, bana biz sadece satıcıyız git distrubütore yaz dedi. Oksid bilişim çok iyi ama bu konuda daha geçen 3 tane usb ve vericiyi yenilediler ücretsiz. O yüzden garanti konusunda sıkıntınız olmasın Lian li garanti konusunda çok iyi. Bozulan fanımı bile anında değişim yaptılar.

Genelde ortalama 9.000 civarına satılıyor. Ben bile 4 ay önce 7100'e almıştım. Güzel fandır. LCD'si hoştur. Yeni çıkacak olan versiyonundan sonra fiyatlar muhtemelen biraz daha düşecektir. Ama Güzel fırsat. Pckolik biraz sıkıntılı bir firma ama ben de burdan almıştım. Adamlara faturuma zor bela güç kestirttim. Fatura falan yollamıyorlar. Üründe bir problem yaşarsanız muhattap bulamıyorsunuz pckolikte, bana biz sadece satıcıyız git distrubütore yaz dedi. Oksid bilişim çok iyi ama bu konuda daha geçen 3 tane usb ve vericiyi yenilediler ücretsiz. O yüzden garanti konusunda sıkıntınız olmasın Lian li garanti konusunda çok iyi. Bozulan fanımı bile anında değişim yaptılar.

Çok pahalı ya artic RGB beyaz reverse alacağım 6 tanesi 4500₺.

lcd neresinde diye baktım bir süre fanların ortasındaymış. çok iyi tasarım kanatları da ters. bende arada gördüğüm setuplarda diyorum niye tüm fanlar dışarı üfletiyorlar :kekw:

Bu fanların gen1 gen2 sürümü oluyur mu benimde merakım var bu ara fan işine

Hocam siyah model var mı peki tam linkini atabilirmisiniz
Post automatically merged:

Post automatically merged:

çok güzel ama çok pahalı ya keşke vade farksız taksit olsaydı

İndirim olmamış hocam😂

Rulman sesi yapıyır diye video var nette alınmaz hele 6x alıcan 16 bin lira 4 daha koyar klima alırsın
Yapıyor maalesef. Vida yerleri de dandik. Ama şık mı? Evet... Parasına değer mi? Sanmam.

Son düzenleme:
3 tane fan 9000 lira nedir siz iyi misiniz ya

Yapıyor maalesef. Vida yerleri de dandik. Ama şık mı? Evet... Parasına değer mi? Sanmam.
6 aydır kullanıyorum şu anlık yok bende. bazısı yapıyor evet. tekli aldığımda dediğin sıkıntı vardı yolladım sıfırıyla değiştirdiler.

6 aydır kullanıyorum şu anlık yok bende. bazısı yapıyor evet. tekli aldığımda dediğin sıkıntı vardı yolladım sıfırıyla değiştirdiler.
F/P olarak çok kötü ürün. Ama yine alır mıyım? Sanırım evet. 🙄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,495
Üyeler
190,923
Son üye
Nurunalenur
Geri