COLORFUL BATTLE-AX B760M-G Beyaz WIFI DDR5 7600MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Bnde imzadaki sistem haricinde sorulan Battle ax b 650m plus v 14 modeli var 9600x ile. Hatta arkadaş yukarda resmini koymuş. Sizin sordunuz soruya gelecek olursak, ekran kartı takarken imzadaki b860 colorfulla da, b650 olanla da çıt sesine çok dikkat etmedim ama mandal kapanıyor ve normal çalışıyor sistem.bu anakartın 650 sini kullanan varmı ekran kartını takınca sanki oturmuyormuş gibi geliyor çıt sesi gelmiyor takınca
bende de aynı model var wifisiz olan 650m v14 bana biraz güven vermiyor 5070ti model ekran kartı var taktığım zaman tamam tırnağını kapatıyorum ama yan taraftan tutması için vidaları sıktıgım zaman ön taraftan kalkma oluyor o yüzden fazla sıkmıyorum ama onun dışında bir problem yaşamadım güzel anakartBnde imzadaki sistem haricinde sorulan Battle ax b 650m plus v 14 modeli var 9600x ile. Hatta arkadaş yukarda resmini koymuş. Sizin sordunuz soruya gelecek olursak, ekran kartı takarken imzadaki b860 colorfulla da, b650 olanla da çıt sesine çok dikkat etmedim ama mandal kapanıyor ve normal çalışıyor sistem.
Bazen yerine otursa da kartlar o ses gelmeyebilir. Sizdeki görüntü vermiyor mu yani açılmıyor mu sistem.
Anladım , bir kere farklı bir anakart ve kasada bnde de ona yakın bir durum olmuştu. Anakart kasaya tam otumamış alttaki vidalar yüzünden ondan milimetrik farkla ekran kartı tam oturmamıştı anakartı tekrar söküp öyle düzeltmiştim. Sizdeki de belki ondandır.bende de aynı model var wifisiz olan 650m v14 bana biraz güven vermiyor 5070ti model ekran kartı var taktığım zaman tamam tırnağını kapatıyorum ama yan taraftan tutması için vidaları sıktıgım zaman ön taraftan kalkma oluyor o yüzden fazla sıkmıyorum ama onun dışında bir problem yaşamadım güzel anakart