GUNCELLENDİ::900tl sarj başlığı onerisi

16pm ıcın uygun olur mu ?
USB PD protokolünü desteklediği için tabii ki uygun olur. Videoya bakın xiaminin pudding serisi üç şarj aleti de uygun gücü sağlıyor.
Post automatically merged:

Elbette her modelde hatalı ürünler olabilir. Bu sebeple ürün yorumlarına bakmak lazım. Hepsiburada'daki satış sayfasında 7293 değerlendirmede 5 üzerinden ortalama 4.7 puan almış. Bu da üretim hattının fazlasıyla tutarlı olduğunu gösteriyor.
Ses sorunu bir tarafa ama plastik kalitesinin zayıf olduğu aşikar. Birleşim noktalarındaki ayrıklık çektiğim fotoğrafta da görünüyor.

1000018266.webp

Öneriyorsunuz ama size de bu tarifeyi uygulayabilirler. 😄
1000021089.webp

Ben 67w beyaz sadece adaptör olanı suya düşürdüm hala çalışıyo baseus kabloyla kullanıyorum evin bazı prizlerinde elektrik atıyo ucu hissediyom

Bence ikinci bir konu açmaya gerek yoktu. Bu konudan devam edebilirdiniz.

Önceki konunuzda Ugreen 45w şarj aletini paylaşmışım. Fiyatı iki katı olmuş ya. Keşke kaçırmasaydınız.

Bence ikinci bir konu açmaya gerek yoktu. Bu konudan devam edebilirdiniz.

Ugreen 45w şarj aletini paylaşmışım. Fiyatı iki katı olmuş ya. Keşke kaçırmasaydınız.

hocam valorantta zaten bırıkmıs vp vardı bende vp alarak kuronamı vandal gelmıstı onu aldım baslıgı sonra hallederım dıye :D

Chargerlab, Xiaomi 33W nano şarj aletinin devresini kapsamlı bir şekilde incelemiş.

2025102403243630.jpg

Özetle şöyle yazmışlar:

"Kompakt ve yuvarlak bir tasarıma sahip olan bu ürün, Avrupa standartlarında bir fişe sahiptir, 100–240 V global geniş voltaj girişini destekler ve PD, PPS ve QC hızlı şarj protokolleriyle uyumludur; Xiaomi, Apple, Samsung ve diğer akıllı telefonların hızlı şarj gereksinimlerini karşılar.

Söktükten sonra, Injoinic IP2006H + IP2002TS yüksek frekanslı QR flyback güç çözümüne dayalı olarak tasarlandığını gördük. Ayrıca çıkışı kontrol etmek için özel bir Injoinic protokol çipi kullanıyor. GaN güç cihazı GaNext G2N70R480PC-LS iken, kapasitörler Koshin ve PolyCap'ten temin edilmiştir. PCBA modülü yapıştırıcı ile güçlendirilmiştir. Birincil ve ikincil taraflar arasında izolasyon uygulanmıştır. Genel olarak, yapım kalitesi ve bileşen seçimi mükemmeldir."

Belkin 45W iki çıkışlı şarj aleti indirime girmiş, 748 TL. Prime üyesi olup PRIME200 kupon kodunu kullanarak 550 liraya alabilirsiniz veya ilk siparişe özel 750 TL üzeri alışverişe 150 TL kuponu kullanarak alabilirsiniz. Bence kaçırmayın. Belkin ürünleri iyidir. Apple bile kendi mağazasında satıyor.

Geri