Yuksek isi degerleri ile dusuk performans

Peki garanti etiketi falan üstünde mi vidaların, sana satan arkadaş kendi kafasına göre içini açıp düzgün montajlamamış olabilir mi, anlattığına göre 80 derecede performans aşırı düşük, yani termal olarak kafayı yiyor kart daha da fazla ısınmamak için hızını yarı yarıya kesiyor.
suan kasanin icini gorebiliyorum, vidalarin etrafinda seffaf plastikimsi bir bandrol tarzi birsey var, soylediginiz sey gibi duruyor, onlar uzerinde

suan kasanin icini gorebiliyorum, vidalarin etrafinda seffaf plastikimsi bir bandrol tarzi birsey var, soylediginiz sey gibi duruyor, onlar uzerinde
Sana tavsiyem o kartı servise yollaman, derdini anlatan bir mektubu ve faturayı kutuya koyarak hangi distribütör soktuysa ülkeye onlarla iletişime geçerek nasıl ve nereye yollaman gerektiğini sor ve yolla. Büyük ihtimal penta teknolojidir, servis konusunda çok ilgili bi firma. Ekran kartı kutusunun üstünde italatçısının etiketi var oradan bakabilirsin.

Sana tavsiyem o kartı servise yollaman, derdini anlatan bir mektubu ve faturayı kutuya koyarak hangi distribütör soktuysa ülkeye onlarla iletişime geçerek nasıl ve nereye yollaman gerektiğini sor ve yolla. Büyük ihtimal penta teknolojidir, servis konusunda çok ilgili bi firma. Ekran kartı kutusunun üstünde italatçısının etiketi var oradan bakabilirsin.
tesekkur ederim, bakacagim

bana cok dogru gelmiyor kaldiki %47ye kadar dusurebiliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tesekkur ederim, bakacagim
-6 -8 falan yap ben Max 6 yapabiliyorum diye demiştim o kadar olmaz sandım ama ben yaptığımda kart valorantta +75 derece görüyordu yaptıktan sonra 65 derecelerde dolandı birde fan eğrisi ayarı yaptım ondan sonra da iyi oldu

bu arada sorun hala cozulmedi, onerileri olcaklar varsa yazabilir

110 derece hotspot sen bakım yap en iyisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Garanti var, tabi ilk oraya yolla.

baska cozum yok gibi duruyor, tahmini 1 haftaya garantiden doner mi?
Hangi marka dediydin? Servisler hakkında bilgim pek yok, MSI ve Asus hızlı gönderir belki, Gigabyte fln ise bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,678
Üyeler
190,785
Son üye
mehm
Geri