SencerSof
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 355
Arkadaşlar selamlar dün akşam turknet VDSL 100mps paket için başvuru yaptım. Az önce modemi açınca hattın aktif olduğu ancak internet ışığının kırmızı yandığını gördüm. Kullanıcı adını ve şifresini girersem muhtemelen internetin geleceğini düşündüm çünkü normalde hat kapalıyken kırmızıda yanmıyordu ışıklar sönük vaziyetteydi. Türknet ilk başta kurulum olmadan veremeyiz versem bile ıp alamazsınız falan filan dedi ama zorlada olsa aldım ve kullanıcı adı ile şifreyi yazar yazmaz yeşil oldu internet.
Bu durumda kuruluma ihtiyacımız kalmadı 1000 TL ödemek istemiyorum kurulum ücretinden nasıl kurtulurum.
Birde geçen ay aynı ISS aynı paket ile 5ghz de 85 mps aldığım hattan şuan 5ghz de 47-48 2.4 GHz de 12 13 alıyorum. Hızı nasıl eskisi gibi Max alabileceğim hıza çıkarırım. Altyapı 88 e kadar destekliyor.
Bu durumda kuruluma ihtiyacımız kalmadı 1000 TL ödemek istemiyorum kurulum ücretinden nasıl kurtulurum.
Birde geçen ay aynı ISS aynı paket ile 5ghz de 85 mps aldığım hattan şuan 5ghz de 47-48 2.4 GHz de 12 13 alıyorum. Hızı nasıl eskisi gibi Max alabileceğim hıza çıkarırım. Altyapı 88 e kadar destekliyor.