XBOX YENİ NESİL KONSOL PROJESİNİ DUYURDU

asko56

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,464
GTA 6'ta yetişse keşke :(
Bence bu yeni yönetim kadrosu geldigi gibi yeni konsolu çıkarıp erkenden rakip den önce gta 6 en iyi oynatacak makina diye xbox satacaklar yaz aylarında senlik başlar

Bence bu yeni yönetim kadrosu geldigi gibi yeni konsolu çıkarıp erkenden rakip den önce gta 6 en iyi oynatacak makina diye xbox satacaklar yaz aylarında senlik başlar
Geçmişteki isim duyurulma ve çıkış yapma tarihlerine baktığımızda genelde 1 sene sonra çıkmış. Gta 6 ertelenmezse yetişmeyecek yeni konsol.
Şahsi fikrim xbox büyük balığı kaçırmış oluyor. Çünkü şuan en güçlü konsol ps5 pro. Grafik isteyenler mecburen ps5 pro alacak.
Zaten seneye pc çıkarsa çoğu kişi full grafik için pc'den alacaktır. Kimse 2027'de yeni konsolu alıp gta 6 almaz.
Gta 6 çıkmadan ps5 pro'dan daha güçlü bir konsolla gelebilirselerdi bundle olarak satış rekoru kırarlardı...

1772744645510.webp
1772744671041.webp

Geçmişteki isim duyurulma ve çıkış yapma tarihlerine baktığımızda genelde 1 sene sonra çıkmış. Gta 6 ertelenmezse yetişmeyecek yeni konsol.
Şahsi fikrim xbox büyük balığı kaçırmış oluyor. Çünkü şuan en güçlü konsol ps5 pro. Grafik isteyenler mecburen ps5 pro alacak.
Zaten seneye pc çıkarsa çoğu kişi full grafik için pc'den alacaktır. Kimse 2027'de yeni konsolu alıp gta 6 almaz.
Gta 6 çıkmadan ps5 pro'dan daha güçlü bir konsolla gelebilirselerdi bundle olarak satış rekoru kırarlardı...

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Çıkması lazım zaten, Sony de benzer zamanda duyurur konsollar ortalama 7 senede bir nesil atlıyor, 2027 itibariyle mevcut 2020 çıkışlı nesilin ömrü doluyor.

Ama GTA 6 ya imkansız yetişmez, konsol şuan çıksa yine yetişmez oyun onlara göre geliştirilmedi çünkü. Rockstar zamanında PS4 için grafik güncellemesi yaptığı gibi yeni nesile de yapar 1-2 sene sonra.

Konsol PC karışımı bir şey yapacaklardı en son.

Öyle yapacaklar zaten, tam PC gibi olacağını sanmıyorum ama sadece daha PC gibi kullanılabilir bir şey yaparlar.

1000 dolar gibi de bir fiyat çekeceklermiş. ABD dışında biraz zor satar o cihaz.

Ben yine PS6 çıkınca almayı planlıyorum. Microsoft sağ olsun birinci parti oyunları rakip platformlara çıkartıyor. Ve 1000 dolar veya üstü olursa bu hibrit konsol yine fazla satmaz. Microsoft'un artık Sony gibi çok kaliteli özel oyunları çıkartacağına dair umudum iyice azaldı. Microsoft şunu anlamıyor. Konsolu sattıracak büyük bütçeli AAA tek kişilik oyunları çıkartması lazım. Ve konsol istediği kadar güçlü olsun, kaliteli birinci parti firmalarından oyun çıkartamadıktan sonra konsol PC'ye yakın deneyim sağlasa bile fazla satmaz. Ve adam gider yurt dışında yaşıyorsa PC rahat toplar.

Son düzenleme:
Ben yine PS6 çıkınca almayı planlıyorum. Microsoft sağ olsun birinci parti oyunları rakip platformlara çıkartıyor. Ve 1000 dolar veya üstü olursa bu hibrit konsol yine fazla satmaz. Microsoft'un artık Sony gibi çok kaliteli özel oyunları çıkartacağına dair umudum iyice azaldı. Microsoft şunu anlamıyor. Konsolu sattıracak büyük bütçeli AAA tek kişilik oyunları çıkartması lazım.

Zaten en az 1000 dolar. Konsol ihracatını ABD dışındaki yerlerde durdurup, PC yerine konsol tercih eden ABD'li oyunculara Konsol PC melezi bir cihazı 1000 dolara satmaya çalışmak ciddi bir ticari risk.

Zaten en az 1000 dolar. Konsol ihracatını ABD dışındaki yerlerde durdurup, PC yerine konsol tercih eden ABD'li oyunculara Konsol PC melezi bir cihazı 1000 dolara satmaya çalışmak ciddi bir ticari risk.
Evet hocam hem ticari riskli ve Microsoft için konsol piyasasından tamamen çekilip ve sadece üçüncü parti olarak tamamen kalması daha iyi olur.Ve Microsoft'un hibrit xbox PC deneyimi karışık cihazı da bence son nesli olabilir. Zaten bu cihaz söylediğiniz gibi ABD dışındaki ülkelerde pek satmayacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,794
Üyeler
190,806
Son üye
MyEo
Geri