Orijinal Windows 11 Alınır mı?

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Reaksiyon skoru
528
Arkdaşlar ben şimdi ben anlamadım freedos laptop aldım yalnız korkuyorum biraz şimdi windows kuramadım bilgisayarcıya götüreceğim yüksek ihtimalle o yüzden şimdi 500TL windows kurarız diyor şimdi crack falan muhabbeti var sıkıntılı diyorlar kurdurma diyorlar sizce ne yapayım ne dersiniz orjinalini 8.5k sizce öyle mi alayım yoksa 500tl kurdurayım mı?

Arkdaşlar ben şimdi ben anlamadım freedos laptop aldım yalnız korkuyorum biraz şimdi windows kuramadım bilgisayarcıya götüreceğim yüksek ihtimalle o yüzden şimdi 500TL windows kurarız diyor şimdi crack falan muhabbeti var sıkıntılı diyorlar kurdurma diyorlar sizce ne yapayım ne dersiniz orjinalini 8.5k sizce öyle mi alayım yoksa 500tl kurdurayım mı?
Adam sana 500 TL'ye crackc kurmaz tahminimce o format parası ile aynı parayı alır ve normal microsoftun sitesindeki deneme sürümü olan windowsu kurar onda da bi kaç tane kişiselleştirme ayarları olmuyor onun dışında ne farkı var bilmiyorum öyle yapar tahminimce bunu sen de yapabilirsin bu arada çok basit bi şekilde

hocam o kadar fazla miktara hiç gerek yok sadece 150-200 tl ye bile halledilebilecek iş. elinizde bi USB ve içine format yükleyebilcek bi bilgisayar veya yol var ise basit iş. Windowsun kendi sitesinden Windows kurulum programını indirip bilgisayara windowsu kurun. 1-2 gün sonra sağ altta windows etkinleştir ibaresi gözükür zaten. 150-200 TL ye Windows 11 OEM key satılmakta trendyol veya farklı 3. parti sitelerde. biraz araştırıp bi tane 3. parti siteden OEM key alır anahtar kodunu girersiniz. OEM keyler bi kere aktif edildikten sonra anakarta yazıldığı için işletim sistemi değişmediği sürece bidahada anahtar girme derdiniz kalmaz. hem ucuza getirmiş olursunuz. sırf orjinal diye 8k vermenizin hiçbi mantığı yok.

hocam o kadar fazla miktara hiç gerek yok sadece 150-200 tl ye bile halledilebilecek iş. elinizde bi USB ve içine format yükleyebilcek bi bilgisayar veya yol var ise basit iş. Windowsun kendi sitesinden Windows kurulum programını indirip bilgisayara windowsu kurun. 1-2 gün sonra sağ altta windows etkinleştir ibaresi gözükür zaten. 150-200 TL ye Windows 11 OEM key satılmakta trendyol veya farklı 3. parti sitelerde. biraz araştırıp bi tane 3. parti siteden OEM key alır anahtar kodunu girersiniz. OEM keyler bi kere aktif edildikten sonra anakarta yazıldığı için işletim sistemi değişmediği sürece bidahada anahtar girme derdiniz kalmaz. hem ucuza getirmiş olursunuz. sırf orjinal diye 8k vermenizin hiçbi mantığı yok.
Ben birisiyle konuştum 2500 TL ye kuruyormuş oem iş sanırsam yani tam anlayamadım olayı sizce düz kurdurayım deneme sürümüne kendim mi halledeyim gerisini.

Adımları takip et.

1- 8gb usb bellek al yada elde varsa kullan.

2- ventoy programı indir

3- program yardımıyla usb belleği yapılandır. ( formatlanır Boş alan olarak açılır bellek sanki bir şey yapılmamış gibi )

4- Windows 64 net sitesinden istediğin iso dosyasını indir çok çok hafif Custom isolar var hatta link atayım.

5- indirdiğin iso ya bir şey yapmadan usb belleğe kopyala.
nasıl varsa iso kalıbında yani.

6- Usb yi formatlayacağın pc ye tak usb bellek ile devam format et.

Orijinal değil dersen sağlam lisans sitesinden 150- 200TL ye Retail key alıp girersin Orijinal olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Microsoft sitesindeki Orijinal windows iso gereksiz hizmetlerle tıka basa dolu. Bu yüzden sistemi hantallaştırıyor.

Custom sistemleri yapanlar bu gereksiz hizmetleri ve programları hepsini siler devre dışı bırakır.

Telemetri veri toplama özelliklerini siler vs. Ruslar bu işin babasıdır resmen.

Son düzenleme:
Oem keyler den alın orijinale boşuna vermeyin para.

Bunu uygulayıp geçin en temizi :)

Ne gerek var ki

Bir 16gb USB ile internet kafeye fln git Windows media creation toolu indir, gerisi kendince gelir, sonra onu da laptopa tak, biosda disk sırasında ilke çek restart at gerisi yine akar. Bundan 1 saat öncede Trendyol'dan fln key al.

Bir 16gb USB ile internet kafeye fln git Windows media creation toolu indir, gerisi kendince gelir, sonra onu da laptopa tak, biosda disk sırasında ilke çek restart at gerisi yine akar. Bundan 1 saat öncede Trendyol'dan fln key al.
Tamam ama ben uğraşmak istemiyorum bilgisayarcıya ne diyeyim normal diyor crackli diyor onu anlamadım ki ben abi düz kur desem ne olacak.

Tamam ama ben uğraşmak istemiyorum bilgisayarcıya ne diyeyim normal diyor crackli diyor onu anlamadım ki ben abi düz kur desem ne olacak.
Keyi fln kendin al indirdiği windowsa girer herhalde tabi yine böyle 600 lira olur, key 60 tl civarı en fazla 100 olmalı. Ayrıca uğraşmak istemiyorum ne ya, gidecen orada bekleyecen, boş boş bekleyeceğine sen yap -_-

Tanıdığın bildiğin bir bilgisayarcı değilse götürme kardeşim

Windows indirmek zaten ücretsiz yukarıda atmış arkadaş rufus ücretsiz

Geriye lisans kalıyor ben sağlamlisantan aldım Dijital anahtar 2 yıldır sorunsuz kullnıyorum 5-6 defa sistem kurdum hepsinde ototmatik lisanslanıyor 1 kere lisanslaman yeterli. Ben 250 tl verdim ama geçen arkadaş 80tlye aldı sağlamlisanstan ondada 4-5 kere sistem kurduk herseferinde otomatik lisanslandı.

Makinenize krek mrek işlerine girmeyin 70-80 tl için değmez
Hepsilisans ve sağlamlisansa bak

Adımları takip et.

1- 8gb usb bellek al yada elde varsa kullan.

2- ventoy programı indir

3- program yardımıyla usb belleği yapılandır. ( formatlanır Boş alan olarak açılır bellek sanki bir şey yapılmamış gibi )

4- Windows 64 net sitesinden istediğin iso dosyasını indir çok çok hafif Custom isolar var hatta link atayım.

5- indirdiğin iso ya bir şey yapmadan usb belleğe kopyala.
nasıl varsa iso kalıbında yani.

6- Usb yi formatlayacağın pc ye tak usb bellek ile devam format et.

Orijinal değil dersen sağlam lisans sitesinden 150- 200TL ye Retail key alıp girersin Orijinal olur.

Microsoft sitesindeki Orijinal windows iso gereksiz hizmetlerle tıka basa dolu. Bu yüzden sistemi hantallaştırıyor.

Custom sistemleri yapanlar bu gereksiz hizmetleri ve programları hepsini siler devre dışı bırakır.

Telemetri veri toplama özelliklerini siler vs. Ruslar bu işin babasıdır resmen.
ruslar genel anlamda güvenilir olsa da korsan işleride çok oluyor

yerli yapımlar var gayet güvenilir kişiler bizimkileri önersek daha iyi olur.

Pc ye format at.
Youtube de dunya kadar öğreti var.
Key işi kolay.
Free retail/oem veririm.
Home ise hemen.
Diğer taraflara verecegin parayla da;
Evli isen eşine cocuklar biseyler.
Bekarsan sevdiğine hediye,
Yada kendine bir kave soyle.
10k ya keyde, free keyde aynı işi yapıyor.
20 yıla yakın boyle kullanıyoruz, ofis ve windows.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,822
Üyeler
189,734
Son üye
Cengiz.turk
Geri